LFG.HU

Jeles Attila
eseményekCimkek

2002. augusztus 3-10. között – immár 9. alkalommal – megrendezésre kerül az Országos Szerepjáték Találkozó. Helye a jól bevált Bolyai Kollégium Nyíregyházán, ahol az OSZT-k többsége zajlott. Programjában a tavaly megkezdett `szerepjáték-ügynökség` (részletes info: http://www.domb.hu/oszt/oszt9.htm) munkája folytatódik; `ügynökeink` újabb bonyodalmak kivizsgálásával lesznek megbízva, miközben `bevetéseiken` a legismertebb rpg-világokban kalandoznak. A folyamatos élõ szerepjáték, a napi egy-két asztali játék, vetélkedõk, horror-live-játék, az ostromjáték megtölti izgalmakkal a találkozó hét napját, hat éjszakáját. Részvételi díj (szállás és program): 9 500 Ft június 30-ig befizetve, 11000 Ft a helyszínen. A részvételi díjat postai utalványon az alábbi címre kérjük: Jeles Attila, 4400 Nyíregyháza, Legyezõ utca 6/a.
A konkrét programtervekrõl, egyéb részletekrõl 9. OSZT levelezõlistáján lehet folyamatosan érdeklõdni, amire a feliratkozas-oszt@primlista.hu címen íratkozhattok fel; sima levélküldésre is van lehetõség az oszt@primlista.hu -cimre.

Várjuk régi barátainkat, akik remélhetõleg most sem fognak csalódni a szervezõgárda ötleteiben, és azokat az új vendégeket, akik szívesen belekóstolnának a mélyebben átélt, talán kicsit másabb szerepjátékba.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.domb.hu/oszt/oszt9.htm]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához