LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A leginkább a Just Cause sorozat készítőiként ismert Avalanche Studios ígéretéhez híven megérkezett Mad Max filmek alapján készülő videójáték első játékmenetet bemutató videója.

A tervek szerint 2014. április 30-án megjelenő programról jelenleg még nem sokat tudni, az azonban biztos, hogy a készítők hűek akarnak maradni a filmek hangulatához, illetve komoly fókuszt fog kapni a játékmenetben a járművekkel vívott harc.

mad max screenshot

Ebből következik, hogy kocsink fejlesztése igen fontos lesz, már csak azért is, mert egy jókora, nyitott világot járhatunk majd be kalandjaink során – és mivel a sivatagban nincs sem törvény, sem pedig rend, ha gyalog közlekedünk, előbb-utóbb valamelyik portyázó banda zsákmányává válunk. Az autók a történetben is fontos szerepet kapnak, pontosabban egy bizonyos jármű körül bonyolódik majd a cselekmény.

Max kénytelen volt megválni V8-as Interceptorától, így most új járgányt kell építenie: a beszédes nevű „Magnum Opust”, amivel sikeresen veheti fel a harcot a zsiványok ellen.

A fejlesztők is megerősítették, hogy a lopakodás, rejtőzködés és osonás nem lesznek központi elemei a játéknak: a pörgős, adrenalinpumpáló játékmeneten lesz a fő hangsúly. A kevés konkrétum közé tartozik ezen kívül, hogy bár pontosan nem tudni még, ki adja majd Mad Max hangját, az illető ausztrál lesz:  az eredeti, az angolt amerikai kiejtéssel beszélő szinkronszínész kevesek tetszését nyerte el, még petíció is indult, hogy a hangot egy ausztrál – lehetőleg Mel Gibson –  kölcsönözze.

Platformok: PS4, Xbox One, PC, PS3 és Xbox 360


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához