LFG.HU

HammerTimeCafe
CikkBot
hírekCimkek

A Wastleland (Fallout-széria ihletőjeként és szellemi elődjeként emlegetett CRPG) második része a tervezettel ellentétben még sem jelenik meg az ősszel – nyilatkozta Brian Fargo, az inXile Entertaiment vezetője.

Az ok azonban – legalábbis Fargo szerint – nem éppen szokványos: a túlfinanszírozás miatt csúszik a program.  A Kickstarter kampány ugyanis olyan sikeres volt, hogy az igényelt kilencszázezer dolláros összeg több, mint háromszorosát sikerült összegyűjteni, így ígéretükhöz híven a különbözet nem a fejlesztők zsebét gazdagítja, hanem extra tartalmak gyártására fordítják, így színesítve a végleges verziót.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2013/07/wl2S-800x600.jpg

Augusztusban várhatóan elkészül a játék első verziója, a bétateszt pedig októberben fog elkezdődni. Fargo állítása szerint egy igen komplex, sokszor újrajátszható játékot fogunk kapni. Különösen a véletlen találkozások rendszere tűnik ígéretesnek: az eddigi információk alapján számos tényező befolyásolja majd azt, hogy mi is történik velünk majd utazásaink közben: a csapatba felvett NPC-k, a parti nemi összetétele és az éppen aktuális életerő-szint mellett még számos jellemző határozza meg, hogy pontosan mibe is futunk bele a radioaktív pusztaságban.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához