LFG.HU

BePe
hírekCimkek

A Bethesda, a The Elder Scrolls sorozatot fejlesztéséért és kiadásáért felelős stúdió QuakeCon-os bejelentése alapján szeptember 10-én megjelenik a TES: Anthology névre keresztelt programcsomag, ami már előrendelhető az Amazonon keresztül.

A válogatás az összes „hagyományos” TES részt – az Arenát, a Daggerfallt, a Morrowindet, az Obliviont, és a Skyrimet – is tartalmazni fogja: a multiplayerre fókuszáló Battlespire és a Redguard akció-kalandjáték azonban kimaradnak belőle.

A Morrowind esetében a Tribunal és Bloodmoon, az Oblivionnál a Knights of the Nine és a Shivering Isles  a Skyrimnél pedig a Dawnguard, Dragonborn és Heartfire kiegészítők is részét képezik majd a csomagnak.

A TES: Anthology ára 79.99 dollár lesz – összehasonlításképpen: jelenleg a Skyrim összes megjelent kiegészítőjét tartalmazó dobozos változat negyven és hatvan dollár közötti összegbe kerül – és nem csak a fent említett programokat tartalmazza majd:  térképek is lesznek benne kalandjaink főbb helyszíneiről, illetve magáról Tamrielről /a kontinensről, ahol a sorozat játszódik/.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához