LFG.HU

Sipos Zoltán
eseményekCimkek

Sopron, 2002. augusztus 2-4.

Jelentkezni emailben is lehet a megadott cimek valamelyiken, de a reszveteli dijnak igy is be kell erkeznie julius 26-ig!

Sopronban, a belvárostól 20 percre, a Soproni-hegységben rendezzük meg a II. Soproni Túlélõk Földje Tábort. A táborba szeretettel várunk minden egykori és mai TF-est. Mit tudunk nyújtani? Lesz élõ szerepjáték, tábortûz, játékos vetélkedõk, nyeremények, sok-sok beszélgetés, forduló nézegetés, szóval minden, amit egy magadfajta TF-es kívánhat.

Most pedig következzenek a legfontosabb tudnivalók a táborral kapcsolatban.

Jelentkezés:
legegyszerûbb módja a lap alján található jelentkezési lap segítségével.

Érkezés:
érkezésed módját szabadon megválaszthatod, gyere bár vonattal, autóbusszal, netán autóval, mi várni fogunk, a soproni vasútállomáson és autóbusz-pályaudvaron augusztus 2-án 10.00-kor és 17.00-kor.
Lehetõleg csoportosan érkezettek.

Szállás:
ezúttal a soproni Lõvér Campingben, apartmanban (2×2 agyas szoba + nappali 2 személyes heverõvel, WC, zuhanyzó, kis konyha).

Étkezés:
szombaton és vasárnap reggel reggelit illetve szombat este vacsorát biztosítunk.

És mibe is kerül mindez?
5000 Ft, szállás, étkezés és közös programok összes költségével együtt.

A részvételi díjat és a jelentkezési lapot az alábbi címre küldjétek, legkésõbb 2002. július 26-ig:

Török Veronika, Sopron, Szarvkõi u. 8., 9400

Ha egyéb információra vagy kíváncsi (stft2@freemail.hu), akkor keresd a szervezõket:

Török Veronika (Veronel)
30/255-1470, 99/510-514
vtorok@syneco.hu

Soós Ákos (Weelean)
asoos@sopron-ph.hu

Simonfi Katalin(Aldaril)
skati@fullnet.hu

Sipos Zoltán (Holdfény)
zoli@mastercopy.hu

Az élõ szerepjátékhoz a jelmezeket és fegyvereket Nektek kell hoznotok, DE csak a szervezõk által engedélyezett eszközök használata lehetséges!!! Egyenlõtlen csapatok esetén sorsolással osztjuk újra a csapatokat! A fegyvereknek burkoltnak kell lenniük, céljuk, hogy egy pattanásig fújt lufit egy vagy több erõs ütéssel kidurrantsanak, nem lehet élük, hegyük!!! Lemondás: a befizetett részvételi díjat legfeljebb a július 27-ig megtörtént lemondás esetén áll módunkban visszafizetni, a postaköltség levonásával! 18 éven aluli jelentkezõk esetében szülõi beleegyezés szükséges!


II. Soproni TF Tábor – Jelentkezési lap

Név:
Érkezés:

Cím:

Karakter név, szám:

Partizán leszek
Hûséges vagyok a Koronához


Tisztelt Kalandozók!

Hozzátok szólok most, kik már oly sokszor bizonyítottátok a Koronához való hûségeteket! A királyságnak ismét szüksége van a segítségetekre! Fenséges Urunk Borax király vadas parkjának holléte nem titok többé. A lázadók, vagy ahogy õk nevezik magukat, a forradalmárok, ismerik a helyét, és most azt tervezik, hogy megölik az erdõ összes vadját, legyilkolják a vadõröket, hogy ezzel a vérengzéssel kényszerítsék bölcs királyunkat lemondásra. A Káosz kora köszönt be, ha ezt hagyjuk! Kérlek Benneteket segítsetek megakadályozni az értelmetlen pusztítást, gyilkolást! Éljen a Királyság! Éljen a Rend!
Borax örökké hálás lesz azoknak, akik segítenek a vadas park megvédelmezésében!

Lord Babrotax, a királyi vadas park fõ vadõre


Bajtársaim! Barátaim!

Bolyongtatok már a királyi bürokrácia útvesztõiben? Találkoztatok már megvesztegethetõ, olykor a zsarolásig lealacsonyodó királyi hivatalnokokkal? Elegetek van belõle, hogy bennünket, akik megvédtük ezt a nyomorult földet már oly sok betolakodótól, BENNÜNKET úgy kezelnek, mintha közönséges bûnözõk lennénk? Tolvajok? Adót szednek tõlünk a legkülönbözõbb módokon? Tûrjük ezt?! Önfeláldozó bajtársainknak hála sikerült megszereznünk a királyi vadas park térképét, és immár azt is tudjuk pontosan hol van ez az erdõ. A segítségeteket kérjük, hogy egy kis leckét adjunk az öntelt királynak és csatlósainak. Segítsetek a vadak elfogásában és “kitelepítésében”, hogy Borax végre felfigyeljen ránk!

Bodobács, a partizán vezér


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.