LFG.HU

edevis
hírekCimkek

Egy sci-fi és fantasy elemeket egyaránt magában hordozó MMORPG-n dolgoznak a srácok, akik többek között részt vettek a World of Warcraft, Everquest 1 és 2, Warhammer Online, Diablo 2 és számos más ismert projekt fejlesztésében is.

Mi is ez a Wildstar?

Mint már említettem, ez egy sci-fi/fantasy MMO lesz, melynek kiadója az NCsoft.  A Nexus nevet viselő bolygót fedezhetjük fel, egyelőre azonban csak 5 terület van a játékban (Crimson Isle, Deradune, Northern Wilds, Algoroc, illetve Galeras).

Akárcsak a legtöbb MMORPG-ben, itt is két ellenséges frakció fog egymás ellen harcolni: az Exile és a Dominion. A fajok létrehozása viszonylag kreatívra sikerült: míg az Exile-hoz a Human, a Granok, az Aurin és a Mordesh tartozik, addig a Cassian, Draken, Chua és a Mechari a Dominion oldalt erősíti. Természetesen mindegyik fajnak megvan a maga története, erről többet itt [https://us.ncsoft.com/uk/the-game/races ] olvashattok.

Meseszerű grafikához meseszerű fajok, illetve kasztok dukálnak. Igen, természetesen itt is tudunk majd a beállítottságnak megfelelő kasztot választani: Warrior, Stalker, Spellsinger, Esper. Egyelőre ez a négy kaszt áll rendelkezésünkre, később ehhez jön plusz kettő. A kasztok sajnos még annyira sem tűnnek kreatívnak (aztán majd meglátjuk, lehet, hogy teljesen más lesz, mint az eddig megszokott), mint a fajok. A Warriort talán nem kell bemutatnom, a Stalker egy assassin/rogue keverék (ki hogy ismeri), a Spellsinger  egy ranger/hunter-szerű kaszt puskával, az Esper pedig paladin, annyi különbséggel, hogy illúziókat tud létrehozni.

Utak

A karaktereknek négy út közül választhatunk; mindegyik mellé járnak képességek, melyeket csak ők tudnak majd használni. A négy út: Soldier, Scientist, Settler, illetve az Explorer. Ezek részletezésébe most nem mennék bele, akit érdekel a dolog, több infót itt [http://www.tentonhammer.com/guides/wildstar-choose-your-path-wisely] olvashat.

A WildStar-t egyébként leginkább a World of Warcraft-hoz hasonlítanám; nem csak a meseszerű grafikája miatt, hanem azért is, mert (sajnos) valamilyen úton-módon, de fizetnünk kell, hogy játszhassunk.

Ha megvesszük a játékot, kapunk mellé 30 nap ingyen játékidőt. Ennek a hónapnak a végén felajánlanak két lehetőséget, hogy megszakítás nélkül folytatni tudd a kalandozásaidat: C.R.E.D.D., illetve Subscription.

A C.R.E.D.D. egy tárgy/item, melynek segítségével meg tudod hosszabbítani a játékidődet 30 nappal. Ilyet tudsz vásárolni a WildStar honlapján, illetve más játékosoktól is be lehet szerezni egyet, játékbeli aranyért. Természetesen ez nem csak egyszer alkalmazható, annyiszor vehetsz ilyet, ahányszor csak akarsz. Több infó a C.R.E.D.D.-ről, illetve a Subscriptionről itt olvashattok [https://us.ncsoft.com/uk/the-game/business-model].

Megjelenési dátum jelenleg még nincs, de nagy valószínűséggel valamikor 2014-re várható. Jelenleg béta fázisban van, jelentkezni itt tudtok [ https://account.ncsoft.com/settings/index].

Személy szerint sajnálom, hogy havidíjas lesz, remélem megjelenés után nem sokkal ők is átállnak majd F2P modellre. Mindenesetre, ha bejutok a bétára, természetesen megírom a tapasztalataimat.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához