LFG.HU

Cser Krisztián
eseményekCimkek

Programok: Többek közt lesz D&D 3rd edition, Shadowrun, Gallia, M.A.G.U.S., Star Wars, Call of Cthulhu, Cyberpunk 2020 szerepjáték; ezek közt bárki megtalálhatja az ízlésének megfelelõ stílust és társaságot.

Próbajátékkal egybekötött ismertetõ során megismerkedhetsz a nagy múltú, ámde kevesek által ismert Vampire: The Dark Ages kiadványal.
Magic-játékosok figyelem! Ha elegen lesztek, idén készen állunk bármilyen formátumú DCI verseny lebonyolítására.

Ha mindez nem lenne elég, a helyi íjászklub tagjainak segítségével bepillantást nyerhetsz a középkori íjászat titkaiba, megtapasztalhatod milyen érzés egy felajzott íj mögül szemlélni a világot.
Lesz író-olvasó találkozó is, ahol a meghívott hazai írókkal beszélgethetsz.

A programajánló után következzenek a részvételhez szükséges információk:
Helyszín: Komárom városától 7 km-re található koppánymonostori fenyves üdülõtelep, ezen belül is az Ifjúsági tábor.
Kb. 200m-re van a Dunától egy kisebb fenyõerdõ közepén, és nagyon nyugodt, kellemes helynek ismerjük.

Odajutás: Komárom megközelíthetõ vasúton avagy autóbusszal (utóbbi bonyolultabb, a vonatot ajánljuk). Ha vonattal érkezel, az állomás egyik oldalán a Dunát találod, ez rossz irány. A másik oldalra a vasúti felüljárón át jut-hatsz, ott pedig a vasúttól merõleges irányban haladva, két sarokkal arrébb meglelheted a helyi buszvégállomást. Ha eddig eljutottál, nincs más dolgod mint felszállni a koppánymonostori buszra (2-es jelzésû helyijárat). Úgy húszpercnyi zötykölõdés után a busz végleg megáll, innen sétálj tovább még néhány percig az utat követve, amíg jobb kéz felõl fel nem tûnik a tábor kapuja. Megérkeztél!
Ha elsõ hallásra bonyolultnak tûnik, ne aggódj, a kulcsfontosságú pontokon (vasútállomás, buszvégállomás, monostori buszmegálló) szervezõk segítenek majd az eligazodásban. Ha valahogy mégis eltévednél, hívd nyugodtan a lap alján található információs telefonszámot.

Szállás, kaja, stb.: a tábort szombat reggel 10-órától lehet elfoglalni, és az aznapi elsõ étkezés a vacsora lesz.
Elhelyezésedet roppant lakályos, tíz férõhelyes faházakban tudjuk megoldani, az étkezés napjában háromszor biztosított (reggeli, meleg ebéd, vacsora). Ha egyéb gasztronómiai élvezetekre vágysz, a falusi boltban szinte minden beszerezhetõ (kb.20 perc séta). A tábor területén kultúrált vizesblokk is található, külön lányoknak-fiúknak, zuhanyzókkal és illemhelyekkel.
Ha olyan típus vagy aki nem tud (és nem akar!) egész álló nap a karakterlapok és kockák fölé görnyedni, akkor neked találták ki a tábor végében fellelhetõ focipályát, vagy az ebédlõ elõtt álló ping-pong aszalt (nem lepõdnénk meg ha valamely sportágban spontán tábori bajnokság alakulna ki…).

Jelenkezés, anyagiak: jelentkezés határideje 2002. július 17. A módja többféle lehet: postai levél vagy e-mail, illetve jelentkezhetsz személyesen az üzletben. Minden esetben szükségünk van a következõ információkra: név, pontos lakcím, életkor.
A tábor részvételi díja 15.000 Forint. Ebbõl 3.000 Ft-ot az elõzetes jelentkezéseddel egy idõben, postai csekken vagy a szerepjáték üzleten keresztül juttass el hozzánk. A fennmaradó 12.000 Ft-ot ráérsz a helyszínen kifizetni.

A levelet és a csekket a következõ címre küldheted: Cser Krisztián, 2840 Oroszlány Bánki D. út 4. 4/1
E-mail: monostor2002@freemail.hu

További nformáció: 20/316-9529


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.