LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A legfrissebb konzolt érintő bejelentés-csokor – ami a destructoid.com-on olvasható – számos érdekességet ismertet a Microsoft következő generációs konzoljáról. Az információk elsősorban a közösségi funkciókra vonatkoztak:
- barátaink száma maximum ezer lehet
- egy Xbox One-on egyszerre legfeljebb hat felhasználói profil futhat
- megjelenik a „követő” opció: ilyenkor az így megjelölt illető nem kerül fel a barát-listánkra, de nyomon követhetjük a játékok közben elért eredményeit.
A technikai újdonságokra is kitér a cikk: egyszerre akár négy program is futhat a konzolon – igaz, ebből csak egy lehet játék.

A cikkből még egy dolog világosan látszik: 2014 az Xbox One éve lesz – legalábbis ami a konzol piacra dobásakor még nem elérhető funkciók aktivizálását illeti. Mint azt korábban megírtuk, a konzol megjelenésekor nem fogja felismerni a külső adattárolókat, így csak a – kétségkívül nagy kapacitású – belső merevlemezt használhatjuk, illetve, a legnagyobb újdonságnak tekintett hangvezérlés is csak öt országban lesz elérhető a start után – abból a tizenháromból, ahol még idén megjelenik hivatalosan.

Ehhez a listához csatlakozik a videók közvetlen Youtube és Facebook megosztása: aki élni szeretne a lehetőséggel, annak ki kell várnia a következő évet, azonban az Xbox Live-on keresztül már a konzol indulásának első napjától kezdve fel lehet tölteni a videókat.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2013/09/microsoft-xbox-one-4842_610x407.jpg


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához