LFG.HU

HammerTimeCafe
BePe
hírekCimkek

Újabb tudnivalók és érdekességek jelentek meg a 2013. október huszonötödikén megjelenő Batman: Arkham Origins-ről.  Az egyik, hogy a Wii U tulajok nem egészen ugyanazt a játékot kapják: az ő verziójukból kimarad a multiplayer lehetőség, cserébe viszont az ajánlott fogyasztói ára is alacsonyabb lesz, mint a többi konzolra illetve PC-re megjelenő verziónál. Nekik 60 helyett 50 dollárba fog kerülni a készítők szerint a mellékküldetések teljesítésével legalább tizenkét órányi kikapcsolódást jelentő program.  Lehullott továbbá a lepel egy új játékmódról és arról, hogy milyen DLC-ket várhatnak majd a játék rajongói.

Az „I Am The Night” nehézségi fokozatban kemény kihívás elé állunk. Nem lesz lehetőségünk elmenteni a játékállást és mindössze egyetlenszer próbálkozhatunk a történet végigvitelével. Egyetlen rossz döntés, későn nyomott gomb vagy mindössze egy pillanatnyi figyelemkihagyás elég lesz ahhoz, hogy elölről kelljen kezdenünk kalandjainkat.

A letölthető tartalmak terén is széles a lista. Amennyiben előfizetünk az összesre, kedvezményes húsz dollárért két játszható DLC-t  (egy még meg nem határozottat és egy Bruce Wayne Batmanné válása előtti küzdelmeit bemutatót) és három, alternatív kinézetet tartalmazó grafikai kiegészítést is kaphatunk.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához