LFG.HU

Szepi
humorkaCimkek

Valószínűleg mindenki látott már hálivúdi mintára készült filminterjúkat, amiknek az egyetlen céljuk, hogy minél jobban felsztárolják, és ezáltal eladják a filmet. Íme, hogy is néz ki egy ilyen riport – avagy mint mond a színész, és az mit jelent

A színészet kitölti az életem = Bár néha sírok otthon esténként, hogy miért vagyok magányos

A rendezővel nagyon jól kijöttem, mindig meghallgatta az ötleteimet, nagy művészi szabadságot hagyott nekem a karakterformálás terén = Annyira nem ért hozzá, hogy az már fáj…

Eredetileg X.Y. játszotta volna a szerepet, de végül is mellettem döntöttek = X.Y. (még) nincs annyira lecsúszva, hogy ennyiért elvállalja VAGY X.Y. még nem jött ki az elvonóból, én meg már igen.

3 hónapig készültem a szerepre = 1 hónapig keményen ittam, 1 hónapig be voltam lőve, 1 hónap elvonó, aztán szerencsére jött ez a film.

Új technikai trükkök teszik igazán látványossá ezt a filmet = Megint le se sz**ták a sztorit.

A forgatókönyv is igazán kiváló = Nem volt pénzük a technikai trükkökre.

Mikor olvastam a forgatókönyvet, többször elsírtam magam = Úristen, EZT NEKEM EL KELL JÁTSZANI???

Sosem látott érzelmek, kapcsolatok figyelhetőek meg a vásznon = Már ezerszer eljátszottuk őket, de hát élni is kell valamiből.

Nagyon jó volt hangulat a stábon belül = Alig vártuk a forgatás végét.

A partnerem remek színész, jó a kapcsolatunk = Ő is ugyanolyan alkoholista, mint én, munka után együtt ittuk merevrészegre magunkat.

A partneremnek jó a humorérzéke = Csak ne poénkodott volna annyit…

Azt hiszem, ez a film mindenkihez szól, mindenkinek van valami mondanivalója = Könyörgöm, minél többen menjenek el a moziba!!!


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához