LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Rafal Jaki, a Cyberpunk 2077-et fejlesztő CD Projekt RED értékesítési és marketing menedzsere a polygon.com-nak adott interjújában megosztott pár konkrétumot a készülő játékról. Ugyan a lista igen sovány, de ez egy fejlesztés korai szakaszában járó játék esetében nem különösebben meglepő. Eddig sem sokat lehetett tudni a programról: egy non-lineáris történetvezetésű, egy illetve többjátékos móddal is bíró akció szerepjáték lesz, a papír alapú könyvekből átvett karakteralkotással és kasztrendszerrel.

A legfontosabb új információ alighanem a megcélzott platformokkal kapcsolatos. Jaki állítása szerint az eredetileg PC-re készülő játéknak feltehetően lesz PS4 és Xbox One verziója is, de ezt még nem lehet biztosra kijelenteni, ugyanis a megjelenés még igen messze van: legkorábban 2015-ben játszhatnak vele az érdeklődők.

Jaki azt is elmondta az interjúban, hogy jelenleg csak a fejlesztőcsapat egy kisebb része dolgozik a játékon: a többség a Witcher 3: Wild Hunt-on munkálkodik. Említésre méltó továbbá, hogy a CD Projekt RED nem csupán a videójátékok készítésének jogát vette meg Mike Pondsmithtől /a papír alapú Cyberpunk RPG atyjától/, hanem gyakorlatilag mindent, a szerepjáték-könyvek kiadását leszámítva: így nem kizárt, hogy képregényekkel vagy éppen egy filmmel bővül majd a franchise.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához