LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Square Enix a hónap elején erősítette meg, hogy készül a Deus Ex franchise PC-re Xbox One-ra és PS4-re fejlesztett epizódja, amely az Universe alcímet kapta, azonban ezen kívül nem sokat lehetett megtudni a programról.

Egy színészt kereső hirdetésnek köszönhetően ez azonban megváltozott. A casting hirdetésben egy harmincas évei elején járó, 172-182 cm magas, ázsiai színészt keresnek, aki enyhe akcentussal beszéli az angolt, de ezen kívül előnyt jelent, ha az illető bír némi ismerettel a harcművészetek és a filmes verekedési jelenetek terén, illetve ha van tapasztalata a digitális mozgásrögzítés terén.

Az alakítandó karakterről is meg lehetett tudni pár dolgot: a neve Hirosi Saito, személyiségét tekintve pedig egy érzelemmentes, intelligens, tapasztalt beszivárgó ügynök lesz. A férfi legújabb feladata, hogy az Illuminátusok megbízásából beszivárogjon egy testfejlesztésekkel rendelkező személyek jogaiért küzdő szervezetbe, félreállítsa annak vezetőjét, majd átvéve a hatalmat romlásba döntse őket.
Megemlítendő, hogy maga a hirdetés egy szóval sem írja, hogy a színészt melyik játék munkálataihoz keresik, a fentiek alapján azonban biztosra vehető, hogy a program a Deus Ex világában játszódik.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához