LFG.HU

edevis
hírekCimkek

A BioWare-nél gőzerővel dolgoznak egy következő generációs, akció RPG-n, melynek megjelenése – jelen állás szerint – 2014 vége fele várható PS3, Xbox360, PS4, Xbox One, illetve PC platformokra.

A Dragon Age: Inquisition – A World Unveiled névre hallgató projekt egyik fő jellegzetessége az lesz, hogy karakterekből összeállított csoportokat irányíthatunk sárkányok valamint a démonok seregei ellen, de a világát nyíltra tervezik és a látványt pedig a Frostbite 3 motor garantálja.
(Ez az engine hajtja majd a következő játékokat is: Battlefield 4, NFS Rivals, Command & Conquer, Star Wars: Battlefront, Mirror’s Edge és az új Mass Effect.)

Természetesen, ha annyira unatkoznánk, felépíthetünk saját épületeket, alakíthatjuk az előőrsök kinézetét valamint magát a táj kinézetét is kedvünkre változtathatjuk. Karakterünket teljes mértékben mi magunk „állítjuk össze” – többek között kinézetét, képességeit is mi alakíthatjuk.
Az általunk vezérelt csapat tagjait is természetesen mi magunk választhatjuk ki: kilenc teljesen egyedi karakter áll rendelkezésünkre, melyek reagálnak a „cselekvéseinkre” és ennek megfelelően különböző módon döntenek.

Ahogyan a játék elődeiben, most is kulcsszerepet kap a játékos: az Origins-ben a Ferelden Grey Warden-t kellett alapjairól újraépíteni, a DA2 története egy forradalmi sejt alapulása körül forgott, az Inquisition-ben a a játékos megkapja egy Warden-jellegű alakulat irányítását és ezalapján derül majd ki, milyen szervezetté is formálódik majd. A BioWare most láthatóan odafigyel arra, hogy más játékok (többek közt az Assassin’s Creed: Brotherhood) is miképp közelítik meg a nyílt világú játékmenetet.

Végezetül itt egy rövid bemutató videó a játékról:

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához