LFG.HU

Selmo
RPGCimkek

Az első NJK füzet közreadásakor sokan hiányolták belőle a harciasabb karaktereket. Némi gondolkodás után úgy döntöttem, hogy alkotok egy ilyen füzetet is. Gyanítom, hogy a csapatok más-más erőszinten játszanak, attól függően, hogy hősiesebb vagy realistább a hozzáállásuk, így az ebben szereplő NJK-kat minden KM nyugodtan igazítsa a saját stílusához.

A már jól bevált 90+4K10 pont lett elosztva tulajdonságokra és egy másik véletlen érték KAP-ra. Alapvetően próbáltam belőni egy bizonyos KAP szintet. Az én nézetemben egy frissen kiképzett harcos, vagyis újonc 0 KAP-os. Aki elosztotta az első szintre jutó összes KAP-ját, már egy veterán; vagy kemény és alapos kiképzést kapott, vagy részt vett már egy-két csetepatéban. Ennek megfelelően, a leírásban elosztott KAP szerepel, így az azonos szinten lévők között is jelentős lehet a különbség. (Mi amúgy is preferáljuk a KAP osztást Tp helyett, sokkal kiegyensúlyozottabb a fejlődés.)

Igyekeztem valami leírást, háttérféleséget alkotni az összes karakternek és ezek szerint osztani a KAP-okat. Ehhez így elég könnyen lehet továbbit hozzáírni vagy épp levonni – tetszés szerint. Vannak egyedi és tucatkarakterek is. Persze ez mindig nézőpont kérdése, de amelyik karakternek több, mint 100 KAP-ot osztottam, azt inkább egyedinek szántam – az az egy van belőle ilyen formában –, az ennél kevesebbel rendelkezők pedig inkább a szélesebb, általános réteget képviselik, akikből idővel kinőhet valami egyedi.

Kattints a képre a letöltéshez

Csatákban gazdag játékot mindenkinek!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához