LFG.HU

dekszter
körkérdésCimkek

Dobókockával legtöbben először társasjátékok mellett találkozunk. Ez korosztálytól függően lehet Ki nevet a végén?, Gazdálkodj okosan, vagy akár Catan telepesei, esetleg például a Rizikó.
Az évek múlásával a társasjátékok is fejlődtek, változtak és egymás után jelentek meg a látványosabb, bonyolultabb vagy egész délutánokat elfoglaló játékok. A társasjátékok között már számtalan olyannal is találkozhatunk, amik egy asztali szerepjátékból (pl. Prince of the City, Wrath of Ashardalon), figurás játékból (pl. Horus Heresy), tv vagy mozifilmből (pl. Dr. Who, Star Trek Catan) vagy számítógépes játékból (pl. World of Warcraft, Gears of War) kelt életre, ezzel is szélesítve a társasjátékok rajongóinak táborát.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2013/11/board-games-icon5-super-fun-board-games-for-ipad-best-apps-for-kids-ikidapps-54p6zvk0.jpg

Minden évben újabb és újabb játékok jelennek meg, lépést tartani ezzel a sok játékkal viszont nagyon nehéz. Egy-egy játék megvétele után vajon mennyi szerep jut neki a mostani rohanó világban? Előkerül, vagy előkerülnek heti vagy havi rendszerességgel, esetleg a vásárlás után nem sokkal a polcra kerülnek?

Az elmúlt évek társasjátékai közül hánnyal és milyen gyakran játszottál?


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához