LFG.HU

taverna
HardWired
hírekCimkek

(GameSpy) Tüneményes játékrendszer. 1993-ban adta ki a Wizards of the Coast. Feltalálója: Richard Garfield. Senki sem számított a kártyajáték népszerűségének szupernóvát megszégyenítő robbanására. Ezekben a pillanatokban az eBAY on-line kereskedési piacon 19.000 hirdetés kínál eladásra különféle kártyákat. Némely értékesebb lapok ára csillagászati magasságokba szökött. Díszpéldány és mindenkori csúcstartó ezek között az igen ritka Black Lotus, melynek darabjáért 500 dollárt, azaz 122.000,- magyar forintokat is elkérnek.

Megjelenése óta – 9 év alatt – a Gatheringből kijött 1-2 számítógépes változat, de mindegyik szinte azonnali kínhalált halt szegényes kidolgozottsága miatt.
Ebben a verzióban könnyű egyéni paklit készíteni. A grafika csodálatosan szép. Az újaknak egész jó kis oktatóprogram mutatja be a rendszert. A dobozos változatban található egy nyomtatott kézikönyv és egy szabálykönyv. A kezelőfelület egyetlen hibája, hogy véletlenül lehet köröket passzolni, mikor a fázisok listája fölött megjelenik az akcióra rákérdező “OK?” ablak. Ez néha beragad és könnyedén továbbröptet pár lépéssel.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.hardwired.hu]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.