LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Két, eltérő stílust képviselő játékot is bejelentettek az elmúlt pár napban, amelyek ilyen vagy olyan formában, de köthetőek lesznek a népszerű sci-fi univerzumhoz. A Space Wolf címre keresztelt program, amit az HeroCraft fejlesztőstúdió készít, ingyenesen játszható lesz majd PC-n és Androidos készülékeken. A 2014 második negyedévében debütáló játék gyakorlatilag egy körökre osztott stratégiai játék lesz, amiben egységeinket különböző, a játék során begyűjthető kártyákkal irányíthatjuk.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2013/12/sovlogo.jpgA másik program a Storm of Vengeance címet kapó MOBA, azaz, egy valós idejű stratégia, amit multiplayer üzemmódra fejlesztenek. Ebben utánpótlás és erősítés nélkül, iszonytató túlerővel szemben kell megvédenünk egy bolygót úgy, hogy mindössze száz egység áll rendelkezésünkre. A képet némileg árnyalja, hogy valamennyien a galaxis elit harcosai, az Űrgárdisták közül kerülnek ki, azonban a feladat így sem lesz egyszerű.

Az alaphelyzet elég érdekesen hangzik ahhoz, hogy akár jó is lehessen, de érdemes megjegyezni, hogy ez igaz volt a játékot készítő fejlesztőcsapat, az Eutechynx korábbi programjára, a Ride to Hell: Redemption-ra is. A motoros bandák világát bemutatni próbáló akció-kalandjáték kivitelezése azonban gyalázatosra sikerült: a programot minden idők egyik, és az Xbox 360 legrosszabb játékaként tartják számon, így csak reménykedni lehet, hogy a készítők ez alkalommal alaposabb munkát végeznek majd, mint korábban.

A SoV megjelenését a következő negyedévre tervezik.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához