LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A PS4 és az Xbox One megjelenésekor mind a Sony, mind pedig a Microsoft igyekeztek bizonygatni, hogy az előző konzolgenerációt nem írják le és még évekig támogatni fogják a gépeket. A fentiekben sokan kételkedtek, különösen, hogy a Microsoft annak idején rekordgyorsasággal hagyta magára az Xbox-ot a váltás idején. Azonban, nyilván szándékuk komolyságát bizonyítandó, mindkét cég az átlagosnál több és jobb minőségű letölthető játékot tesz elérthetővé ingyen azoknak, akik előfizetnek online szolgáltatásaikra.

A felhasználók PS+ tagság esetén ingyenesen tölthetik majd le a Brothers: Tale of Two Sons címre keresztelt, sötét hangulatú puzzle-kalandjátékot, az ismert hack and slash sorozat, a Devil May Cry rebootként szolgáló részét, illetve, a 2013-as év egyik legjobban fogyó sikerjátékát, a Bioshock: Infinite-et.

Az Xbox 360 tulajdonosoknak sem lesz okuk panaszra. A Microsoft Live Gold szolgáltatásra előfizetők a Sleeping Dogs-al, egy Hong Kong-ban játszódó, nyitott világú akciójátékkal, valamint a kooperatív játékmenetet előtérbe helyező Lara Croft and the Guardian of the Light-al lehetnek gazdagabbak.

Összehasonlításképpen érdemes megjegyezni, hogy a decemberi PS+ játékai egy autóverseny-szimulátor, a GRID 2, illetve, egy mexikói folklórból építkező akció-platform hibrid, a Guacamelee! voltak, az Xbox tulajdonosok pedig a maga nemében kiváló, de közel hét éve megjelent Gears of War-t, illetve a Shoot Many Robots-ot tölthették le ingyen.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.