LFG.HU

San
humorkaCimkek

Kalocsai Fruzsina óvodás (4 éves)
- Én azéjt szejetem a Bajátok közit, mejt az annyija jó meg sokan vannak benne, meg izgalmas is és a múltkoj is jól összevesztek benne a Mónikájék meg a Lójánt.

Dénes Zoltán tanuló (13 éves)
- Hót gány ez az egész film, de azé van benne egy-két jó bringa. Mónit például meg tudnám tekerni, vagy a Tildát is. Te, láttad már a Tilda pornóvideóját? Nekem megvan.

Paál Tibor kohász (38 éves)
- Én büntetésből nézem, de már kezd rám jönni a rángógörcs ha meghallom a zenéjét. Két hónappal ezelőtt megállapodtunk az asszonnyal, hogy végignézhetem a foci VB-t ha utána hajlandó vagyok 1 hónapig vele együtt nézni a Barátok köztet. Hogy rohadna meg az a kurva foci!!!

Kovács Melinda tanuló (17 éves)
- Nekem sokáig problémáim voltak a fiúkkal, de mióta a sorozatot nézem sok hasznos dolgot tanultam arról, hogy hogyan kell a fiúkhoz közeledni. Nagyon tanulságos volt például a Tilda esete. Lehet hogy szombaton engem is megerőszakolnak.

Orsós Lajos munknélküli (34 éves)
- Én azóta nézem mióta kikötötték a kábelt nálunk, oszt nincsen eurotika meg gold csenel se. De mán nem is kéne. Amióta ezeket a punnyatt magyar romnyikat nézem az istennek nem akar felállni a károm.

Dér Brigitta pultos (26 éves)
- Isteni jó hapsik vannak ebben a sorozatban. Ahogy a Miklós nézni tud attól úgy érzem el tudnék olvadni. Vagy amikor a Gézának látni lehet azt az izzadt, izmos felsőtestét, szinte az orromban érzem az illatát. És annyira fordulatosak az események. Napok óta azon izgulok, hogy vajon a Mónika megbocsát-e a Lórinak?

Özv..Gáspár Menyhértné nyugdíjas (82 éves)
- Hát teccik tunni énnekem a Mágenheimék meg a Vágásiék jobban teccettek, de amióta abbahagyták a Szomszédokat azóta eztet nézem. Nem mindent értek belőle mer mindenki mindenkivel összefekszik, meg olyan modern dolgok vannak benne, amik még az én időmben nem voltak. De azért szeretem, pedig a nyugdíjasok problémáival a Szomszédokba többet foglalkoztak, meg a szerelmes jelenetek is szebbek voltak a Luszeszitába, mint ebbe.

Penge strici (23 éves)
- Poénból szoktuk nézni a srácokkal. Eszméletlen jókat röhögünk a Dragannal meg a Pocokkal. A Lapos Büfében szoktuk nézni a 5-ös mellett a parkolóban amíg a lányok dolgoznak. Az a legjobb amikor keménykedni próbálnak. A múltkor amikor a kisköcsög gyerek a pisztolyával emberkedett a Dragan, majdnem egy kamion alá esett, mert hanyattvágta magát a röhögéstől.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához