LFG.HU

BePe
körkérdésCimkek

Egyetlen szoftver, egyetlen játék sem létezhet bugok nélkül. Vannak kisebbek, amelyeket egyszerűbb patch-ekkel is orvosolni lehet, léteznek hatalmasak, amiket még több gigás frissítések is alig gyógyítanak, de találni olyat végzeteset is, ahol az alapkoncepció vagy az alapvető infrastruktúra bizonyul hibásnak/kevésnek. (Az utóbbi években a legutóbbira főleg a kötelező online kapcsolatot igénylő játékok körül voltak ilyen botrányok.)

A gyártói támogatás (tisztelet a kivételnek) ilyenkor gyakran kimerül a „küldj debug log-ot aztán várj a következő frissítésre” frázisban, de PC-s környezetben pl. egyre többször az aktív játékos közösség tud javítást vagy kerülő megoldást adni. Az ilyen frusztráló esetek azonban könnyen elvehetik az ember kedvét attól, hogy a játéknak/kiadónak újra bizalmat adjanak még akkor is, ha az szintet lépett a hibajavításokban.

How To Subdue A Nerd Overtaken By Violent Nerdrage - Smash Monitor

Mostani körkérdésünk:
Az elmúlt 1-2 évben melyik játékkal szívtál legtöbbet technikai problémák miatt? Sikerült végül megoldani (ha igen, akkor honnan szereztél segítséget) és esetleg végigjátszani?

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához