LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A népszerű dungeon crawler folytatásáról egy ideje nem nagyon lehetett semmit sem hallani, de most a fejlesztők pár kép mellett tekintélyes mennyiségű információt közöltek a játékkal kapcsolatban.

Kalandjaink Nex szigetén játszódnak majd, csapatunkat pedig négy, rabként idekerült kalandozó alkotja majd. A készítők ígérete szerint a környezet jóval változatosabb lesz, mint az előző részben: a hagyományos labirintusok mellett mocsarakban, erdőkben és még megannyi helyszínen tehetjük majd próbára a csapat harci, és saját magunk szellemi képességeit – a tervek szerint az előző részhez képest jelentősen javított formában. Ellenfeleink – a legostobább szörnyeket leszámítva – ravaszabbak lesznek, kihasználják számbeli fölényüket, sőt segítséget hívnak, a csapdák és fejtörők pedig trükkösebbek lesznek.

246238-SPIDERTRAP

A karakteralkotás alapjaiban újul meg: szintlépésekkor minden karakterünket egy előnnyel (perk) árnyalhatjuk, a képzettségek szintje pedig befolyásolja, hogy miképpen tudunk használni egy tárgyat, vagy hogy elő tudjuk-e hívni annak rejtett, mágikus tulajdonságait. Azt meg jóformán természetesnek vehetjük, hogy az új rész új fajokat, kasztokat, tárgyakat és varázslatokat is tartalmaz majd.

Külön érdekesség, hogy a Nuka Break címre keresztelt, a Fallout világán játszódó online sorozat készítői a Grimrock univerzumában is elkezdenek majd egy projektet, hiszen Kickstarter kampányuk elérte, és meg is haladta a kitűzött százezer dolláros határt.

Klikk a képre a nagyobb verzióhoz

Klikk a képre a nagyobb verzióhoz

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához