LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

Az eredetileg 2013 novemberére bejelentett, majd januárig csúsztatott, végül az ígéretek szerint február 27-én érkező kiegészítő Berlin városában fog játszódni, ahol – ahogy az a Shadowrun univerzumában már csak lenni szokott – egy illegális munkákat végző alvilági figura, egy árnyvadász bőrébe bújva kalandozhatunk majd.  Az ilyesfajta életet nehezítő kihívások mellé még egy titokzatos, sárkányokkal kapcsolatos esemény is elkezdi bonyolítani főhősünk mindennapjait, aki nagyon hamar azon kapja magát, hogy olyan események aktív részesévé vált, amelyek radikálisan megváltoztathatják a város jövőjét.

srun_dragonfall

A kiegészítő nem csupán az új történet miatt lesz érdekes: számos apró, de annál hasznosabb fejlesztésen esett át az alapjátékhoz képest. A legfontosabb talán, hogy most már bárhol menthetünk a játék folyamán, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, a használható tárgyak, illetve az életünket megkeserítő ellenfelek száma is megnő.

Azoknak, akik saját küldetéseik létrehozásában lelnek örömöt, különösen érdemes lesz kifizetni a kiegészítőért annak tizenöt dolláros árát. Amellett ugyanis, hogy valamennyi új elemet felhasználhatják majd kalandjaik létrehozásához, számos apró funkcióval színesíthetik majd produktumukat.

A készítők, hogy valamennyire enyhítsék a kiegészítő csúszása miatti népharagot, készítettek egy trailert a játékról…


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához