LFG.HU

strato
eseményekCimkek

Szeretettel meghívunk az Első Téli Udvar nevet viselő Legend of the Five Rings szerepjáték találkozóra!
Sokaknak ismerős lehet már Rokugan világa, kinek a klánregényekből, kinek a kártyajáték kapcsán. Mi most meginvitálunk benneteket egy könnyed kalandra ide, ahol a szavak néha élesebbek az edzett acélnál!
Elég bátrak vagytok szembeszállni a sorsotokkal?”

Első Téli Udvar

(Az illusztrációként használt képet Rudy ‘crutz’ Siswanto készítette.)

A fenti sorokkal kezdődik az ország első Legend of the Five Rings szerepjáték találkozójának meghívója, melyre idén március 1-én fog sor kerülni a budapesti Cantina Klubban. A délelőtt kezdődő rendezvényen természetesen a szerepjátékon lesz a hangsúly, de emellett lesz alkalom a kötetlenebb beszélgetésekre is, sőt még egy élő Shinkendo bemutatót is meg lehet majd tekinteni.
A játékosok csapatostul és egyénileg is regisztrálhatják magukat, de a szervezők mesélők jelentkezését is örömmel fogadják. A játék a Legend of the Five Rings negyedik kiadásának szabályai szerint fog zajlani. Lehet saját karakterrel is játszani, de akár a helyszínen is lehet választani az előre létrehozottak közül.

A rendezvényre 400 Forint lesz a belépődíj egy fő számára, melyet helyben kell majd kifizetni A helyszín legfeljebb 60 főt képes befogadni, és mivel a szervezők a jelentkezés sorrendjében töltik fel a helyeket, érdemes mielőbb regisztrálni.
További részleteket a Téli Udvar honlapján olvashattok, ahol az esemény PDF meghívóját is megtekinthetitek.

A szervezők az LFG fórumának berkeiben Eberen_Orkodo és korcsi néven találhatók meg, többek között a Legend of the Five Rings topikban, de a rendezvénnyel kapcsolatban célszerűbb e-mailben keresni őket az alábbi címeken:

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához