LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

A Doctor Who című sorozatot azt hiszem nem kell senkinek sem bemutatni. Az 1963 óta futó sorozat több milliónyi rajongóval büszkélkedhet, így érthető, ha sokak kedvenc időutazója szerepjátékot is kapott.

A jelenlegi jogtulajdonos (korábban a FASA jelentetett meg Doctor Who szerepjátékot), a Cubicle7 a David Tennant éra vége felé, 2009-ben jelentkezett a Doctor Who: Adventures In Time And Space címen szerepjátékkal, ami számos jelölést (2010-ben például ENies Product of the Year, Golden Geek Game of the Year és Golden Geek Best Artwork & Presentation) valamint díjat (szintén 2010-ben UK Game Expo Best Roleplaying Game) tudhat magáénak.

Az “új Doktor” színre lépésével (Matt Smith) kiadtak egy javított és átdizájnolt kiadást – miközben az első Doktortól indulva, mindegyik kap egy-egy külön kiegészítő könyvet -, a sorozat 50. évfordulója alkalmából  áprilisban érkezik a kemény borítós, csupa színes, limitált kiadás.

A 10-től 1200 éves korig ajánlott Doctor Who: Adventures In Time And Space Limited Edition előrendelhető 33.99 fontos áron a Cubicle7 honlapján. Az előrendelők a könyv mellé megkapják a kiadvány pdf válozatát is.

Dr. Who


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához