LFG.HU

Hulla77
RPGCimkek

Szinte napra pontosan három év telt el azóta, hogy a Harcosok, Gladiátorok, Barbárok című kiegészítő szabálykönyvnek az Új Törvénykönyv szerinti átiratát közreadtuk. Több pozitív visszajelzést is kaptunk használhatóságáról, mindezt mi sem bizonyíthatja jobban, minthogy a maga közel ezer letöltésével ez az egyik legnépszerűbb szerepjátékos kiegészítő itt az LFG.HU-n. Nem egy ÚTK-s rendezvényen a szervezők alkalmazható kiegészítőnek minősítették. Örömmel jelentjük be itt is, hogy a napokban már letölthetővé vált az átirat legújabb, átdolgozott, kiegészített verziója.

PPL_cikk_kep

Klikk a képre a letöltéshez

Már a HGB kikerülésekor – és azóta is több alkalommal – sokan szorgalmazták a másik ETK-s kiegészítőnek, a Papok, Paplovagok átiratának elkészítését is. Erre akkor ígéretet tettünk és mostanra el is készültünk. Tisztában vagyunk vele, hogy „nem kapkodtuk el” a dolgot, amiért elsősorban én vagyok a felelős. Mentségemre szóljon, hogy nem akartam eltérni az eredeti elképzelésemtől, azaz más – a témába vágó – hivatalos szabálykönyvekben megjelent anyagokat is mindenképp szerepeltetni szerettem volna a kiegészítőben. Ennek folyományaként valóban komplex, remélhetőleg a téma iránt érdeklődők minden igényét kielégítő anyagot adhatunk közre. A százhatvan oldalon ötvennél is több iskola, háromszáz varázslat, illetve az Antiss és a Torz mágia izgalmas átirata várja az olvasókat, ezen kívül az Iskolaalkotó metódus mindkét verziójának leírását is ismételten közreadjuk. Ez utóbbival nem titkolt szándékunk, hogy további iskolák megalkotására sarkalljuk a közösséget.

A témához kapcsolódóan egy felhívásunk is lenne felétek: Aki úgy érzi, hogy olyan iskolát, klánt vagy rendet alkotott, amelyet érdemes a közösség más tagjaival is megosztani, kérjük, juttassa el azt hozzánk az alábbi elérhetőségemre. Amennyiben záros határidőn belül – kb. fél-egy év – összegyűlik egy kiadvánnyá szerkeszthető mennyiségű és minőségű rajongói anyag, úgy azt a beküldőkkel – azaz akkor már szerzőtársainkkal – egyeztetve szeretnénk, mint a kiadványsorozat harmadik részét, „Klánok, Rendek, Iskolák” címmel a nagyközönség elé tárni. Lehet, hogy a Lunír féle új M.A.G.U.S. szerepjáték megjelenésének előestéjén – amit mi magunk is kíváncsian és bizakodva várunk – kissé megkésett a dolog, de ha Ti is úgy gondoljátok, akkor rajtunk nem fog múlni az egykor általam tervbe vett trilógia harmadik részének megszületése.

Kívánunk mindenkinek jó játékot!

Hulla (LFG: hulla77 , Email)

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához