LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

A Cubicle7 által megjelentetett nagyszerű és csodaszép kivitelezésű Gyűrűk Ura szerepjátéka, a The One Ring RPG körül jó ideje csend honolt. Ugyan bejelentették egy kampánykönyv érkezését (Darkening of Mirkwood), de az igazi nagy hírekkel most jelentkeztek.
Nyáron érkezik egy kötetben, javított és új szabályokkal a The One Ring Revised Core Manual könyv. Természetesen egy PDF-ben össze lesz foglalva minden változás azoknak, akik már rendelkeznek a lassan elfogyó, eredeti kiadással.
Rivendell címen érkezik a The One Ring-ből megismert terület kiterjesztése, ami nem csupán a címben szereplő Rivendellt taglalja majd részletesen, hanem többek között Angmart, Fornostot, Tharbadot. A könyvben helyet kapnak új szabályok is, amik varázstárgyakkal, Völgyzugoly tündéivel, az északi kószákkal és Sauron Szemével foglalkoznak.

Ősszel is két kiadvány érkezik. Az első, a Ruins of the North, egy kampánykönyv lesz, ami egészen Eriadorig vezeti a karaktereket Angmar és Fornost romjain át, trollokkal és buckamanókkal megküzdve. A könyv nem maradhat igazi érdekesség nélkül, így a lapjain találkozhatunk nem kisebb szereplőkkel, mint Zsákos Bilbó és Bombadil Toma.
A The Adventurers’s Comapanion a játékosokat célozza meg és ad számukra új lehetőségeket a karaktereik kapcsán. Az egyszerű tanácsokon kívül számos kultúrával egészül ki a játék, például Bríből származó ember, rohírok, a Kék hegység törpéi, gondoriak és Lórien tündéi.

Az évet a télen megjelenő Horse-lords of Rohan című kiegészítő zárja, ami Rohant taglalja majd részletesen. A bátor lovasok mellett feltűnnek majd a Dúnföldiek, helyet kap természetesen Vasudvard és a közelében elterülő híres-hírhedt Fangorn is.

The One Ring


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához