LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Március 25-én érkezik a Diablo 3 első kiegészítője, ami a Reaper of Souls alcímet kapta. A történet a játék főküldetése után játszódik: Malthael, a bölcsesség bukott angyala ellen kell majd felvennünk a harcot, aki a hét legerősebb démon lelkét tartalmazó fekete lélekkő hatalmát felhasználva próbálja kiirtani az emberiséget.

A történeten kívül a Reaper of Souls egyéb újdonságokat is hoz magával: a maximálisan elérhető szint hetvenre növekszik, egy szabadabb játékmód keretében randomgenerált labirintusokban küzdhetünk meg szintén véletlenszerűen összeválogatott ellenfelekkel, ezen kívül egy új NPC segítségével átalakíthatjuk a kinézetünket, valamint változtathatunk mágikus tárgyaink képességein. A kiegészítővel egy új kaszt is érkezik: a keresztes egyfajta paplovag lesz, aki a gonosz ellen vívott háborúban szent mágiájára és láncos buzogányára hagyatkozik.

diablo3

A játék háza táján nem ez az egyetlen esemény mostanában: a Blizzard ugyanis beváltotta az ígéretét, és a játékosok nagy része által kritizált aukciós házat – ahol mind valós, mind pedig játékbeli pénzért vehettek felszerelést a felhasználók – tavalyi ígéretéhez híven március 18-án bezárta.  A funkció még elérhető az oldalon, azonban már nem lehet licitálni vagy új terméket feltölteni, és az ott olvasható figyelmeztetés szerint, aki nem veszi át június 24-ig a megnyert tárgyat, az búcsút inthet neki.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához