LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Bár az előrendelési jutalmak miatt egyesek már március vége vagy április első napja óta játszhatnak a játékkal, a többség számára magyar idő szerint április 4-én, hajnali egy órától indulhat a játék, ami tizenöt dolláros havidíjért lesz játszható.

eso

Az 1994-ben indult játéksorozat első, csak online játszható részében a második éra zűrzavaros időszakában kalandozhatunk majd. A Reman dinasztia kihalt, így nincs jog szerinti örököse a császári trónnak, emiatt véres háború dúl a hatalomért a három legerősebb frakció között, Molag Bar, a kegyetlen daedra herceg pedig követői segítségével igyekszik kihasználni a káoszt: célja Nirn világának elfoglalása. Konfliktusokban tehát nem lesz hiány – mint ahogy az ígéretek szerint játszható tartalomban sem.  Kalandjaink során csatlakozhatunk a harcosok, tolvajok vagy varázslók céhéhez, illetve ha elég elvetemültek vagyunk, az orvgyilkosokat tömörítő Sötét Testvériség is a tagjai közé fogadhat minket.  Ezen kívül lényegében az összes, eddigi játékokban felbukkant fontosabb elemmel találkozhatunk majd, ami nem is csoda – Tamriel kontinensének valamennyi országát bejárhatjuk, igaz, egyeseket csak letölthető tartalmak megvásárlása esetén.

Izgalmakban tehát nem lesz hiány: barangolhatunk daedra vagy dwemer romokban, felkereshetjük a sárkányok dicsőítésére épített templomokat, ezen kívül véletlen generált események is színesítik majd kalandjainkat, ráadásul lehetőségünk lesz farkasemberré vagy éppen vámpírrá is változni.

 (Közületek valaki esetleg próbálta már? – szerk.)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához