LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Bound by Flame címre keresztelt akció-rpg készítői egy, a harc menetét bemutató videóval igyekeztek kedvet csinálni május elején megjelenő játékukhoz.

A történet lelki üdvösségünk körül forog: hősünk a balszerencséjére egy démon befolyása alá került, és bár a lény még nem vette át az uralmat a testén, azonban ez bármikor bekövetkezhet, ha használja annak különleges képességeit, amik jelentősen megkönnyítik a dolgát a csatatéren.

Csak a játékoson múlik tehát, hogy vajon igyekszik saját erejéből megoldani a kalandokat, vagy megadja magát a csábításnak és a tűzdémon hatalmának segítéségével diadalmaskodik – minden használatnál lelke egy darabkájáért cserébe.

bound_by_flame

Választásaink természetesen kihatnak a történetre, illetve, a karakter kinézetére. Minél többet használjuk a sötét erőket, annál jobban torzul el a külsőnk és válik mindenki számára egyértelművé, hogy lepaktáltunk a sötét hatalmakkal. A készítők nem titkolt szándéka, hogy a választás az emberi mivoltunk és az elért sikerek között komoly dilemma legyen: ahogy haladunk a történetben, ellenfeleink mind erősebbek lesznek, így nem csekély kihívást jelent majd embernek maradni.

Ahogy az lenni szokott, a harcon kívül egyéb melléktevékenységekkel, például tárgykészítéssel is tölthetjük az időt, valamint döntéseinktől függően elnyerhetjük más kalandozók barátságát, szerelmét – vagy éppen sírig tartó gyűlöletét.

A Bound by Flame május 9-én érkezik PC-re, Xbox360-ra illetve PS3-ra és PS4-re.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.