LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Érdekes koncepcióra épülő multiplayer-horror játék megjelenése várható: a holland Vogelsap stúdió által fejlesztett programban egy mutáns szörnyeteg bőrébe bújva kell megküzdenünk a túlélésért a környezeti katasztrófák miatt majdnem teljesen kipusztult földön. Célunk a Fény Ereklyéjének megtalálása, aminek birtokba vétele után a karakter átalakul, lényegesen lassabb, és gyengébb lény, úgynevezett hordozó válik belőle: ellenfelei könnyűszerrel széttéphetik– már ha sikerül a közelébe férkőzniük.

flock

Nem túl erőteljes testalkata ellenére a hordozó ugyanis közel sem védtelen: az ereklyét fegyverként használva egy pillanat alatt elpusztíthatja a rémségeket: ha az egyik szörnyetegre rávetül a fénysugár és az megmozdul, azonnal halálra ég, azonban, ha mozdulatlan marad, nem esik bántódása. A hordozó célja, hogy a győzelemhez szükséges ideig tartsa távol a szörnyetegeket, a többieknek pedig, hogy végezzenek vele és átvegyék a szerepét.

Mint látható, a játék nagy hangsúlyt helyez a félelemre. A hordozó sohasem tudhatja, hogy mikor cserkészik be, ugyanakkor a ragadozóknak is minden okuk meg van arra, hogy féltsék az életüket, hiszen a szó legszorosabb értelmében egyetlen rosszul időzített mozdulat is elég ahhoz, hogy az ereklye elporlassza őket.

Pontos megjelenési dátum még nincs, az azonban biztos, hogy a The Flock Steam-en keresztül lesz majd letölthető, valamikor a közeljövőben.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához