LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Dragon Age következő, Inquisition alcímet viselő része a tervek szerint idén, október 7-én jelenik majd meg – adta hírül a CRPG-t fejlesztő BioWare.  A játék PC mellett mind a jelenlegi, mind pedig a kifutó Sony és Microsoft konzolokon is elérhető lesz majd.

dragonage-inquisition

Az ígéretek szerint a készítők tanultak a második rész hibáiból és mindent megtettek, hogy ne kövessék el ismét azokat. A játéktér nagyobb lesz, több lehetőséget kínálva a felfedezésre és kalandozásra, a történetre pedig jobban hatnak majd a döntéseink, de ami talán ennél is fontosabb: taktikusabb, csapatmunkát és az NPC-k képességeinek jobb kihasználását igénylő harcot ígérnek, amiben a gombok ész nélküli nyomogatása csak ahhoz vezet, hogy tölthetjük vissza a legutóbbi mentésünket.

A történetről nem sokat tudni, az azonban biztos, hogy egy polgárháború eseményei körül forog majd, amit a mágusok vívnak a templomosok ellen. A játékos az inkvizítorok frakciójának vezetőjének bőrébe bújva mentheti majd meg Thedas földjét attól, hogy azt a háború végképp romlásba döntse.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához