LFG.HU

ElfQT
humorkaCimkek

A Vampire – Vampire LIVE a Black Wolf legújabb játéka, a Vampire LIVE különkiadása – kifejezetten (igazi) vámpírok számára.
Az öröklét unalmas, a torpor slampos – ha unja az öröklétet, csatlakozzon ön is a Vampire – Vampire LIVE-hoz!
A Vampire – Vampire LIVE Budapesti első LIVE játékához keresünk halhatatlanokat. A szabályokat és a követelményeket véresen komolyan vesszük!
Játékos kedvű halandók kíméljenek; ám halandó kedvű játékosokat szívesen látunk!

A Vampire – Vampire LIVE a Vampire LIVE-hoz képest nyilvánvaló haladás; a hagyományos LIVE halandóságból adódó keretei nélkül!
Ennek példázására álljon itt V. Ernő sikertelen története. V. Ernő a hagyományos Vampire LIVE során szabbatos karakterét IN-ben adta elő a játékhelyszínre kiszálló rendőröknek is. V. Ernő váltig állította, hogy ő hallhatatlan vámpír, a rendőrök nem tudnak ártani neki, és válogatott gyalázkodással fokozta a játék hangulatát, még akkor is amikor gumibotokkal ütlegelni kezdték. V. Ernő vérrel borítva, fekvő pozícióból is kifogástalanul játszotta szerepét; “Maximum torporba vertek, de én mindent túlélek!”, és azzal el is ájult néhány jól irányzott fejrúgás következtében. Társai játéka folytatódott, melynek története szerint V. Ernő karaktere elvonult rejtekhelyére, ahol a következő néhány évet torporban fogja tölteni. A szervezők OUT megjegyezték, hogy aki akarja az V. Ernőt OUT-ban minden második vasárnap látogathatja meg a Váci fegyházban…
De önnel ez nem történhet meg! A Vampire – Vampire LIVE során a játék ININ-ben, és INOUT-ban történik. A meglévő sötét erők használata természetesen INOUT-ban is rendelkezésre áll!

Ön hallhatatlan? Ön hataloméhes? Ön konspiratív? De mindezt a megkövült életbeni pozíciója nem teszi lehetővé? Ön irigyli más klánok képességeit? Néha úgy érzi, nincs elég vér a pucájában?
Ön nagyhatalmú vámpír? Unja magas pozícióját a ranglétrán? Unja az ön ellen és környezetében folyó konspirációkat, hiányoznak a régi szép idők?
Ön úgy érzi, hogy hallhatatlan létének megőrzése miatt már régóta túl óvatos, és lassan reagál környezetére? Szeretné kipróbálni magát más szerepben?
Akkor a Vampire – Vampire LIVE önnek való!
A Vampire – Vampire LIVE során ön más klán vámpírját is alakíthatja; ön más generációs lehet, ön nagyobb hatalommal rendelkezhet, mint halál utáni élete során! A klán és generáció eltérés függvényében a játék nem feltétlenül ér véget a játék befejezésének időpontjában; lehet, hogy játékos kedvű halhatatlan társai, amennyiben nem vették jó néven az ön szerepének alakulását, már várni fognak önre!

A játék után tartandó bálra mindenki hozzon még egy embert!
Étel és ital a klubtagoknak ingyenes!

(test)meleg üdvözlettel invitálja önt
a Vampire – Vampire LIVE team

(credit to Kanker)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához