LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A képregények, illetve a belőlük forgatott filmek alapján készült videojátékok általában kétes minősége közismert tény. Bár akadnak olyan címek, amik jól sikerültek – mint például az utóbbi idők Batman játékai – a végeredmény a legtöbb esetben csak gyenge középkategóriás.

marvelgames

Todd „TQ” Jefferson, a Marvel Games Entertaiment igazgatója a szakmában szokatlan őszinteséggel nyilatkozott az IGN-nek a kiadó korábbi játékairól és arról, hogy míg korábban a legfőbb szempont az volt a fejlesztőcsapatokkal szemben, hogy minél olcsóbban, gyorsabban és gyorsabban dolgozzanak, (az igen szűkre szabott határidők szigorú betartásával), most már mások a prioritások. A rosszul sikerült Thor és Amerika kapitány játékok után a cég arra a felismerésre jutott, hogy ideje változtatni az eddigi gyakorlaton és lelkes, hozzáértő, profi munkát végző fejlesztőkre bízni a franchise-ok játékverzióinak sorsát, mert a fentebb említett két program bukása komoly sokk volt a Marvel számára.

Jefferson leszögezte: mindaddig nem várható Bosszúállók játék, ameddig nem találnak egy, az új igényeknek minden tekintetben maradéktalanul megfelelő partnert.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához