LFG.HU

BePe
vegyesCimkek

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/05/167716_128194180580852_826824_n.jpgKedves LFG látogató!

Egy ideje már tervben van, hogy az LFG-t jobban megnyitjuk a közösségi oldalak felől. Ettől teljesen függetlenül, néhány napja nyílt egy téma (eredeti neve: Online felületek vs. lfg.hu) amelyben néhány felhasználó már kifejtette a véleményét az LFG és a közösségi oldalak viszonyáról, illetve a szerepjátékos közösség jelenlegi állapotáról és jövőjéről, amit nagyon érdekesnek és tanulságosnak találunk.
Arra kérünk, hogy olvasd el vagy legalább lapozz bele a megnyitott topikba, és ha úgy érzed, oszd meg velünk Te is a gondolataidat. Megírhatod akár azt is, hogy Te melyik közösségi oldalakat használod és miért (Facebook, Google+, Twitter?), akár azt is, hogy milyen (új) funkciókat (vagy mekkora integrációt) látnál szívesen az LFG-n, és akár azt is, hogy Te hogyan látod a közösség jelenét és jövőjét.

Ez egy jó alkalom arra is, hogy mindenkit emlékeztessünk: az LFG egy közösségi oldal, így szinte bárki lehet cikkíró. Ha valakinek van egy jó szerep-, társas- vagy videojátékkal kapcsolatos témája és képes kerek mondatokban és értelmesen fogalmazni, bátran küldje be az írását. Örömmel látnánk több szerepjátékos találkozókkal kapcsolatos beszámolót, fordítást és kalandmodul értékelést is. (A novellákkal kapcsolatos hátralékot megpróbáljuk mihamarabb feldolgozni.)
Ugyanígy folyamatosan keresünk lektorokat/korrektorokat is, akik az írásokat elbírálják, átnézik és kijavítják, alkalmasint a szerzővel egyeztetve. A magyar nyelv és helyesírás alapos ismerete itt értelemszerűen kiemelten fontos lenne.

Ha úgy érzed, hogy tennél valamit a közösségért vagy visszaadnál valamit neki, gondold át a fentieket, és gyere és kapcsolódj be! :)

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához