LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Az egyik első, nyitott világú és játékmenetű 3D játék, az Outcast javított grafikájú és átdolgozott játékmenetű verziója lehet, hogy el fog készülni, az azonban biztos, hogy nem a Kickstarteren összegyűlt adományokból. A játék elkészítésére indított gyűjtés csúfosan megbukott: a minimális célnak beállított hatszázezer dollárnak kevesebb, mint a fele gyűlt csak össze, annak ellenére, hogy a projektről világszerte beszámolt a számítógépes szaksajtó.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/05/Outcast-Reboot-Gets-First-Gameplay-Video-Showing-HD-Visual-Overhaul.jpg

A játék jogait birtokló Fresh3d Inc. tagjainak becsületére legyen mondva, nem másban keresik a hibát. Közleményük szerint belátják, súlyos tévedés volt belekezdeniük a gyűjtésbe anélkül, hogy valami igazán meggyőző tartalmat prezentáltak volna és azt is elismerik, hogy elsőre túl sok pénzt akartak gyűjteni.

Az Outcast HD sorsa azonban még nem dőlt el, a reménybeli készítők feltett szándéka, hogy tető alá hozzák a projektet. Bár a finanszírozás pontos formájáról még nem döntöttek, a tervek között a hagyományos bankkölcsön mellett a PayPal-on keresztül történő előfinanszírozás lehetősége is szerepel.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához