LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Fallout sorozat szellemi elődjének tekinthető 1988-as klasszikus, a Wasteland második része várhatóan még a hónap vége előtt elérhető lesz – írta a játék Kickstarter oldalán a fejlesztésért felelős inXile Entertaiment egyik tagja – bár a pontos dátumot nem árulta el. Technikailag a játék már kipróbálható a Steam Early Access keretében, de az még nem a végleges verzió.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/05/2526738-0003.jpg

A Wasteland új része az előzőhöz hasonlóan szintén egy posztapokaliptikus környezetben játszódó szerepjáték lesz. A sivatagi rangerek egy csapatát irányítva kell segítenünk majd azokon, akik hozzánk hasonlóan szeretnék túlélni az atomháború utáni puszta kegyetlen mindennapjait. Osztagunk négy általunk megalkotott rangerből áll, ehhez csatlakozhat maximum három, önálló célokkal, és személyiséggel rendelkező nem játékos karakter, akik döntéseinktől függően támogatnak majd minket.

Mivel a program finomítása már nem igényel annyi embert, mint korábban, a felszabadult munkaerőt egy másik nagy cím, a Planescape: Torment folytatásának szánt Torment: Tides of Numenera fejlesztéséhez irányítják át.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.