LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A népszerű FPS sorozat 2009-ben kiadott része nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: a középszerű, igencsak feledhető alkotás mind a pénztáraknál, mind a játékosok, mind a sajtó körében megbukott.  A MachineGames tagjai állításuk szerint most mindent megtettek, hogy kiküszöböljék a Wolfenstein nevén esett csorbát és visszaállítsák annak régi fényét.

Hogy ez sikerült-e nekik, az mindenki eldöntheti maga, feltéve, ha beruház a május 20-án PC-re és az Xbox, illetve PS széria kifutó valamint legújabb tagjaira megjelent játék egy példányába.

A sorozat reboot-jaként szolgáló játékban (az eddigi részekhez hasonlóan) most is B. J. Blazkowicz, az amerikai szuperügynök bőrébe bújva kell küzdenünk a nácik ellen, csakhogy a felállás némileg változott a megszokotthoz képest.

A történet 1960-ban játszódik – a németek pedig csodafegyvereik segítségével megnyerték a világháborút és elfoglalták a Földet. Blazkowicz, aki a háború elvesztése óta eltelt éveket vegetatív állapotban töltötte egy lengyel szanatóriumban, váratlanul magához tér és kiszabadulása után csatlakozik a nácik ellen szerveződő mozgalomhoz, aminek célja, hogy ellentámadásba lendülve felmorzsolja a Harmadik Birodalmat.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/05/Wolfenstein-The-New-Order.jpg

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.