LFG.HU

HammerTimeCafe
CikkBot
hírekCimkek

A nyitott világú játék történetileg a Hobbit és a Gyűrűk Ura között játszódik majd, és benne Talion, a kósza felett vehetjük át az irányítást. A férfival és annak szeretteivel egy csatában végeznek Szauron katonái, de egy lidérccel egyesülve visszatér a halálból, hogy bosszút állhasson azokon, akik megölték a családját. A férfi kószaként mestere lett a kardforgatásnak és az íjászatnak, újdonsült szövetségesének köszönhetően némi mágikus hatalommal is bír (pontosabban, használhatja a lidérc hatalmát), de egyedül esélye sincs véghezvinni tervét.  Első célunk az orkok vezetőinek meggyilkolása és azok hozzánk hű harcosokkal való helyettesítése lesz, hogy aztán saját seregünk élén vonulhassunk Szauron ellen.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/05/LOTRsom.jpg

Bár a nyitott világú hack and slash-ről az első képanyagok már tavaly augusztusban kiszivárogtak és novemberben hivatalosan be is jelentették érkezését, nem sok konkrétumot tudni róla.

A főhős hangját a játékipar egyik veteránja, Troy Baker kölcsönzi majd, míg a családjával végző Black Hand szinkronszínésze az Uncharted és Assassin’s Creed szériákból ismert Nolah North lesz. A történet Christian Cantamessa, a Red Dead Redemption vezető írójának munkája lesz, a zenéért pedig Nathan Grigg a F. E.A.R és Gary Schyman a Bioshock Infinite komponistái felelnek majd.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához