LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A hack and slash sorozatot trilógiává bővítő, hat évvel a második epizód után megjelenő harmadik rész a vártnál korábban lesz elérhető. Az eredeti tervek szerint augusztus 22-én kellett volna landolnia a boltok polcain, azonban a fejlesztésért felelős Keen Games és a kiadó Deep Silver úgy ítélték meg, hogy a munkálatok elég jól haladnak ahhoz, hogy a potenciális érdeklődők hó elején, pontosabban már ötödikén megvásárolhassák a programot.

A döntés különösen nagy bátorságra vall: az előző két rész ugyanis híres-hírhedt volt arról, hogy a készítők hanyag munkája miatt a játékos szerencsésnek mondhatja magát, ha nem botlik lépten-nyomon a játékélményt ellehetetlenítő bugokba.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/05/14273749963_c324fc2311_z1.jpg

A történet szerint az Ashen birodalom gonosz uralkodójának, a démonokkal lepaktáló Zane Ashen-nek a legyőzése lesz a fő feladatunk, illetve, annak megakadályozása, hogy megszerezze az Ancaria Szíve néven ismert, nagyhatalmú ereklyét, aminek segítségével legyőzhetetlenné válhat.

A játék legnagyobb újítása (az egyes esetekben) a korábbi részek karaktereiről mintázott „fegyverszellemek” lesznek. Ezek a lények különböző bónuszokat adnak, némi hátrány mellé, így tehetjük egyedibbé karaktereinket, hogy jobban passzoljanak az általunk választott harcmodorhoz. A csatamágus fegyverszellem például némileg csökkenti a pályákon elszórva megtalálható gyógyító hatású gömbök erejét, ellenben, lesz rá némi esélyünk, hogy az eredeti célpontunkhoz legközelebb álló négy ellenfél elszenvedje is az eredeti célpontnak okozott sebzés felét.

Az ígéretek szerint az öt alapkaszt, az angyalszerű, jókora pallost használó seraphim, a közelharcban legjobban teljesítő safiri, a lándzsákkal küzdő ancarian és az íj mestere, a khukiri kellőképpen személyre szabható lesz ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa a maga kedvencét.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához