LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/212032_larger1.pngA stúdiót birtokló Electronic Arts közleményben adta hírül, hogy a vezetőség a Mythic Entertaiment bezárása mellett döntött (a ME leginkább a Dark Ages of Camelot címen megjelent MMORPG-ről volt ismert). Az intézkedés nem különösebben meglepő és egy ideje várható volt: az 1995-ben alapított, és az EA által 2006-ban megvásárolt stúdió új tulajdonos alatti munkásságát ugyanis igen nehéz lenne sikertörténetként beállítani.

A Mythic fejlesztette az EA egyik legnagyobb bukását: a tavaly év végén végleg leálló Warhammer Online: Age of Reckoning-at. Az erős kezdés után a kiegyensúlyozatlan rendszer és a PvP-n kívül nem sok tartalmat nyújtani képes játékmenet miatt az előfizetők sorra pártoltak el a havidíjas játéktól.

A csapat ezt követően a gyenge értékeléseket kapó Ultima Forever: Quest for the Avatar-t (a Metacriticen 17 kritika alapján 59%-on áll az iOS-re írt játék), és a nagy felháborodást keltő, elvileg free to play, azonban gyakorlatilag a fizetős funkciók kihagyásával élvezhetetlen mobilos Dungeon Keepert hozta tető alá.

A bejelentés szerint az EA más mobiljátékok felé indul el, mi pedig borzongva várjuk, melyik franchise-ot veszi célba legközelebb.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/Mythic_Entertainment_logo1.png


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához