LFG.HU

HammerTimeCafe
Babar
ismertetőCimkek

Igen-igen, eljött az a pillanat melyet senki sem várt igazából, idén is sajnos véget ért az IMOLA tábor. Reméljük nagyon sokaknak tetszett, nekünk mindenképpen, merthogy idén is remekül szórakoztunk. Volt mindenféle program, mint rendszeresen, többek között live és modulverseny. Nagy sikert aratott az íjászat, köszönet Bridzsónak az íjért, és persze mindenki nagy kedvence, a gyilkosos játék, mely az idén megújult köntösben borzolta fel a gyanútlan táborlakók életét. Ebben sok szerepe volt az idei két gyilkosnak, Csomónak és Flexnek, akik a Sikoly címû filmet megszégyenítõ módon csökkentették a tábor lakóinak számát. Ezen kívül említésre lehet méltó, hogy a kajaosztást néha ork fosztogatók dézsmálták meg és viccesen két zsemlére cseréltek minden kakaóscsigát valamint túrósbatyut (he-he).

A Bridzó és Mike által szervezett live sokak szerint idén nagyon jól sikerült, igazán jól tudott érvényesülni a játékosok intrikusi vénája. Volt, hogy egy egész klán vezetõsége tûnt el egyik pillanatról a másikra, és nem sokon múlt, hogy egy régóta fennálló fejedelemség felett egy élõholt vezette harcos szövetség vegye át az uralmat. Ebben a dalnokok és bûbájosok háza akadályozta meg õket a magas mágia képviselõinek támogatásával, míg mindeközben a háttérben a kis létszámú ámde fejlett kémhálozattal rendelkezõ szindikátus szürke eminenciásai igyekeztek mindezen erõk harcát a saját hasznukra fordítani.

A szokásos hentes IMOLA versenymodul, idén a rendszeresnél kevesebb kalandozóhalállal járt. Talán köszönhetõ ez annak, hogy idén elsõ alkalommal egy Yneven zajlottak az események, nem külön Ynev-alternatívákon. Ennek következtében a csapatok lehetõségük volt már a tényeges modul lemesélése elõtt egymással konzultálni, kiismerni egymás gyengéit, esetleg szövetségeket kötni, melyek nagyon hasznosak lehettek a játék folyamán. Ismét régi kedvenceink a démonok voltak a fõszereplõk, akik mellett nagyon jól statisztáltak a Játékos Karakterek, akik a Völgy királyi házának gyanútlan vendégeiként csöppentek talán nem is olyan váratlan szituációkba. A nyolcadkor (káoszkor) létet veszélyeztetõ éveiben játszódó kalandot sok veszély leküzdése után a Lyen-Mort ház tagjai, azaz Mókus, Frici, Maatin, Gyu, Keleman és Zséé által megformált csapat nyerte meg. Az egyéni kategóriában igen szoros versenyben a tavalyi gyõztes, azaz Niro érdemelte ki az elsõ díjat jelképezõ kupát.
A többi díjazott és a versenymodul a honlapon hamarosan megtekinthetõ, illetve letölthetõ.

És persze mindezeken kívül volt játék, játék és persze játék…
Reméljük jövõre is legalább ennyien lesztek és ugyanilyen lelkesek.

Köszönjük, hogy ott lehettünk!


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://tabor.rpg.hu/imola/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához