LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

A Disney döntése értelmében a leginkább a Lost, illetve, a két Star Trek reboot film alkotójaként ismert J. J. Abrams csak a hetedik rész rendezéséért lesz felelős, adta hírül a Deadline.com hírportál. A nyolcadik és kilencedik epizód rendezője és nagy eséllyel forgatókönyvírója Rian Craig Johnson lesz.

Johnson-nak nem ez lesz az első scifije: 2012-ben jelent meg a Looper, amiben Joseph Gordon-Levitt és Bruce Willis alakították a főszerepeket és a harminc millió dolláros költségvetésének közel hatszorosát hozta vissza. Johnson fontosabb munkái közé tartozik a Breaking Bad három epizódja, valamint a Magyarországon „Beépülve” és „Szélhámos fivérek” címmel megjelent nagyjátékfilmek, amik azonban jóval gyengébben teljesítettek a Loopernél.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/header1.jpg

Fontos megjegyezni, hogy a megbízás csak az új trilógia két részére vonatkozik: a tervek szerint 2016-ban, 2018-ban és 2020-ban megjelenő, a népszerű karakterekkel foglalkozó spin-off részeken mások fognak dolgozni. A legelső ilyen film Boba Fettről szól majd, és az „Éli könyve”, az „A Föld után” valamint a Prey c. videojáték történetét papírra vető Gary Whitta jegyzi forgatókönyvíróként, míg a rendező a nemrég mozikba került Godzillával már bizonyított Gareth Edwards lesz.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához