LFG.HU

CikkBot
vegyesCimkek

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/phoca_thumb_l_ePicGenerator2014_5_4_13_24_341.pngAz ePic Character and Token Generator, mint a neve is mutatja, egy karakterkép készítő alkalmazás. Alapvetően neked való, ha:

  • szerepjátékos vagy: akár mesélsz, akár játszol, szeretnéd bármiféle művészeti előképzettség nélkül, minimális idő alatt létrehozni a karaktered, vagy nem játékos karakterek teljesalakos képét, vagy portréját.
  • társasjátékos vagy: ha szeretnél egyedi tokeneket, jelölőket, karakterportrékat készíteni, ezzel a programmal könnyedén megteheted.
  • kártyajátékos vagy: a program rendelkezik előregyártott kártya template-el, amely segítségével egyedi kártyalapokat készíthetsz, vagy „csak” egyszerű tokeneket, jelölőket.
  • író vagy: igen hasznos tud lenni, ha az általad megálmodott figurákat pár pillanat alatt vizuális formába öntöd.

Az ePIC generator erre mind képes, sőt még többre is, hiszen az általad elkészített karaktert akár átlátszó háttérrel is el tudja menteni, de választhatsz hangulatos hátteret, hozzáillő tárgyakat, és különleges állatokat (vagy éppen szörnyeket).

Ami a program különlegessége, hogy az ezzel készült képek a te képeid. Készíthetsz vele kártyapaklit, az ezzel készült tokeneket akár a saját – eladásra készített társasjátékhoz ­- is felhasználhatod, a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen.

Ezt például az egyik mesélő készítette a saját világához: http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/phoca_thumb_l_berg1.jpg

A program ingyenes, egy letölthető demo karakterrel, ami nagy vonalakban megmutatja a program működését, a további fajok fizetősek, így csak azokat a fajokat kell megvenned, amire valóban szükséged van. Jelenlegi elérhető fajok: ember, elf, törpe, ork, macskalény.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/phoca_thumb_l_ePicGenerator2014_5_3_11_50_541.jpg

Harcos és varázsló macskalény

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/phoca_thumb_l_sadevil1.jpg

Elf boszorka

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/phoca_thumb_l_51.png

Ember férfi, és nő harcos

 

És néhány token:

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/phoca_thumb_l_ePicGenerator2014_5_4_13_31_231.png http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/06/phoca_thumb_l_ePicGenerator2014_5_4_20_40_131.png

Ez egy klasszikus portré forma, eleve így kerül mentésre, így neked semmilyen utómunkára nincs szükséged, sem a kártyánál, sem más formájú tokeneknél. Alap token formák: hatszög, négyzet, téglalap, kör, de ha a fórumban jelzed az igényed, természetesen bármilyet elkészítünk.

Linkek:

Weben: https://epicgenerator.net/

Facebookon: https://www.facebook.com/ePicGenerator
LFG fórum: http://lfg.hu/forum/index.php/topic/21540-karakter-portre-generator/
 


Megtekintés előtt lépj be az oldal tetején!A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához