LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Risen from the Sands- A Free RPG Day alkalmával kiadott Risen from the Sands című Pathfinder kalandmodul most ingyen letölthető a Paizo honlapjáról (csak egy regisztrál felhasználóra van szükség hozzá). A sivatagos-piramisos-fáraós jellegű kaland 3. szintű karakterekre íródott, és a négy előre létrehozott karakter az Advanced Class Guide egy-egy új kasztját mutatja be.

- A DCC RPG-hez és Maximum Xcrawlhoz kiadott Free RPG Day kalandpáros pdf verzióját is be lehet már szerezni, de ezért 5 dolcsit kell fizetni.

DnD Dwarf- Már letölthetők a hivatalos karakterlapok az 5. D&D-hez is, a Frog God Games pedig a klasszikus Wizard’s Amulet című moduljának átkonvertált verziójával köszönti a D&D új kiadását.
Közben szépen lassan újabb és újabb infók kerülnek elő a PHB-ról. Legutóbb a fajok listájára derült fény (ember, törpe, elf, félelf, félork, félszerzet, gnóm, dragonborn és tiefling, ha bárki kérdezné), és előkerült egy morcos törpe hölggyel illusztrált oldal is (jobbra).

- A Monte Cook Games egy új licenccel lehetővé teszi kisebb kiadók és magánszemélyek számára, hogy díjfizetés nélkül készítsenek anyagokat a Numenera című szerepjátékhoz, ha a termékből befolyó várható bevételük nem nagyobb $2000-nál. Az MCG Limited License részletei itt olvashatók el.

Videojáték

- Lehullott a lepel a Herathstone első kiegészítőjének árairól. Hetente fog megnyílni Naxxramas lebegő nekropoliszának egy-egy újabb szárnya, összesen öt. Akik a megjelenés hónapjában játszanak a Cures of Naxxramasszal, az első szárnyat (Arachnid Quarter) ingyen bejárhatják. Minden további szárnyat 700 játékbeli aranyért vagy 6 euróért érhetnek el a megnyitásuk hetétől, de csomagban kedvezményesen (22 EUR) is megvehetők lesznek. Az Arachnid Quarter főellenségei Anub’Rekhan, Grand Widow Faerlina és Maexxna lesznek, kiknek a legyőzésével új lapokat szerezhetünk a készletünkbe.

Curse of Naxxramas

- A Humble Bundle legújabb csomagja a 2K játékait tartalmazza. A minimum $1-os körben a BioShock, a The Bureau: XCOM Declassified és a Darknes II című játékok találhatók. Aki a lassan, de biztosan emelkedő átlagár fölött fizet, az az előbbiekhez hozzáadhatja még a BioShock 2-t, a Mafia II-t és a Spec Ops: The Line-t, illetve jövő kedden legalább egy darab még le nem leplezett játékot. A fix $20-os kör az XCOM: Enemy Unknownnal és BioShock Infinite-tel teszi fel az i-re a pontot.

Egyéb

Guardians Of Deephall- Guardians of Deephall címmel újabb Descent Second Edition kiegészítőt jelentett be a Fantasy Flight Games, melyben négy új hős (Mordrog az ork harcos, Lord Hawthorne a lovag, Sahla a gyógyító valamint Silhouette az orgyilkos), három újféle ellenség (sötét pap, wendigo és kriptasárkány) és 2 új küldetés (Guardians of Deephall és The Curse of Iona) vár a játékosokra. A kiegészítő 2014. vége felé fog megjelenni.WH40KLEGO

- Ennek a hivatkozásnak a túlsó felén megtekinthettek néhány fotót egy kiválóan összerakott Warhammer 40,000 diorámáról, melyen a Blood Ravens csapatai ostrom alá vettek egy ork erődítményt. A dolog érdekessége, hogy a jelenetet teljes egészében LEGO elemekből rakták össze.

- Az új Humble eBook Bundle-ben sci-fi könyvek várnak új gazdáikra (bár némelyik inkább fantasy). $12-ért 11+ könyv üti a markunkat PDF, MOBI és ePub formátumban, melyek külön-külön megvásárolva $86-t érnek. Ha valaki nem akar sokat költeni, az $1-ért 5 művet vihet.

- A nyolcadik kiadásnál tartó svéd Drakar och Demoner című szerepjátékhoz készült egy egész jónak tűnő kisfilm. A szereplők természetesen svédül beszélnek benne, de van angol felirat hozzá:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához