LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Az 1998-ban indult lopakodós TPS-játéksorozat 2004-től közel tíz éven át nem jelentkezett hivatalos újdonsággal, de idén februárban megjelent a rebootjának számító legfrissebb rész. Ez igen szerény kritikai sikert aratott és a játékosok java része sem volt elájulva tőle, így a nagy visszatérés méltatlan volt a szériához.

A várakozáson aluli fogadtatás ellenére mégis akadnak, akik fantáziát látnak a Thiefben: a Tracking Board  információi szerint két produkciós vállalkozás kooperációban készíti elő Garrett, a mestertolvaj kalandjainak filmváltozatát.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/07/image_315438_460.jpg

A jogokat birtokló cégek munkásságát ismerve sajnos nem lehetünk teljesen nyugodtak az adaptáció sorsát és minőségét illetően. Bár a Vertigo nevéhez olyan sikeres és valóban élvezhető filmek fűződnek, mint a nemrég a mozikba került Lego film, a Tégla, vagy az Így neveld a sárkányodat, a Prime Universe alkotásai az alapanyagoz való hűséggel semmiképpen nem vádolhatók – itt a kritikusok által földbe döngölt Hitman juthat eszükbe a moziba járó játékosoknak.

http://lfg.hu/wp-content/uploads/2014/07/1363514542_thief-2014_12.jpg


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához