LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Legends of Baldur's Gate

- Minsc és Boo is szerepelni fog az új Legends of Baldur’s Gate című képregénysorozatban, mely összeköti a Forgotten Realms néhány régi hősét az új Tyranny of Dragons történettel. A Jim Zubkavich által írt és Max Dunbar által rajzolt képregény első száma idén ősszel fog megjelenni az IDW Publishing gondozásában.

- Aki érdeklődik a Cubicle 7 World War Cthulhu szerepjátéka iránt, az biztosan szívesen olvas a hamarosan megjelenő, Europe Ablaze című első kiegészítőjéről.

Rivendell- Hamarosan előrendelhető lesz a The One Ring RPG legújabb, Rivendell című kiegészítője. Itt egy angol nyelvű ismertető a könyv tartalmáról.

- Aki az új, 20 éves jubileumi Vampire-höz készülő The Dark Agesről szeretne többet megtudni, az itt nézzen körül!

- Megjelent a Faith & Flame című kiegészítő az Ars Magica legfrissebb kiadásához. A könyv főként Dél-Franciaországról, a Provence-i Tribunáléról és a katárok ellen indított kereszteshadjáratról szól.

Ardeyn- Itt egy rövid setting ismertető a Monte Cook Games új, The Strange című szerepjátékából. A sumer mítoszok által ihletett Ardeyn világa egy kővé vált isten testén alapszik.

- Telihold vásár a Chaosiumnál: szombatig minden $36-os vagy annál nagyobb vásárlásból levonnak 13 dolcsit. A minmaxolók így az ár egyharmadát megtakaríthatják.

- Itt egy előzetes betekintés az új Dark Heresy mintakalandjába.

DnD_PHB_Backrounds- Az új D&D Monster Manualja a tervezettnél 32 oldallal hosszabb lesz, hogy minden szörny kényelmesen elférjen benne. Cikket is írtak erről.
Közben folytatódik a Player’s Handbook kiteregetése. A legújabb közzétett oldalon az inspirációról és a karakter hátterekről olvashatunk pár bekezdést (jobbra).

- A Pathfinder legújabb bemutatott Advanced Class Guide kasztja a Skald, mely a bárd és a barbár érdekes keveréke.

- Íme az idei PaizoCon hivatalos bejelentései csokorba szedve. Az Advanced Class Guide nevű zászlóshajó bemutatása mellett villantottak néhány képet a Monster Codexből, lerántották a leplet a Pathfinder Unchained című opcionális szabály gyűjteményről, újabb részleteket ismertettek a Pathfinder Adventure Card Game kalózos témájú Skull & Shackles Base Setjéről és többek között szó esett még a Pathfinder Online alfa tesztjéről is, amelyből itt láthattok egy rövid videót.

- A szerepjáték blokk végére még egy D&D-s hír: a Wizardsnál folytatták a Starter Set kalandjának végigjátszását. A második etap megtekinthető itt (az első fél percben nincs hang, ne lepődjön meg senki):

Videojáték

- James Phinney, a Starcraft és a State of Decay designere az új játékával újraértelmezi a klasszikus MOBA receptet. További infók a Giganticról itt, videó pedig helyben:

- Az Aperture Tag egy olyan Portal 2 modként indult, melyben nincs portálvetőnk. Van helyette viszont zselépisztolyunk és egy sor erre felépített feladványt kell megoldanunk. A Valve-nak annyira megtetszett a kezdeményezés, hogy különálló termékként adta ki a Steamen, ahol most kedvezményesen megvásárolható.

- Ha valamilyen kisebb csoda folytán valaki még nem játszott volna az eredeti UFO: Enemy Unknownnal, most a Humble 2K Bundle keretein belül ráteheti a kezét a tavalyi remake mellett az összes klasszikus részre is.

Egyéb

- Craig W. Chenery megírta a Star Wars IV: A New Hope történetét haikukban. Íme egy mérhetetlenül fontos jelenet az ő interpretálásában:

Han Solo shoots first
Greedo does not fire a shot
That would be silly

- Az idei ENnie Awards jelöltek listája. A szavazás 20-án indul és 30-án zárul.

- Itt az Angry Video Game Nerd: The Movie második hivatalos előzetese. A film szeptember 2-án fog megjelenni.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához