LFG.HU

dekszter
hírekCimkek

Amilyen nagy csend honolt eddig a Dragon Age RPG háza táján, most legalább akkora bejelentések érkeznek egymás után. Nemrég érkezett a hír a Set 3 megjelenéséről, de már itt is az újabb meglepetés: Dragon Age: Ultimate Edition.

Ahogy várni lehetett, a Green Ronin nem szeretne szó nélkül elmenni az október elején érkező Dragon Age: Inquisition (PC, Xbox, PlayStation) megjelenése mellett és ők is bevetik magukat.
A Set 3 már augusztusban érkezik (a megszokott pdf és dobozos kiadásban), ezt novemberben követi a Dragon Age Ultimate Edition, az alapkönyv, ami a tartalmazni fogja az eddig megjelent dobozok tartalmát. Mivel a Set 1 és a Set 3/Ultimate Edition megjelenése között számos dolog változott Thedas világán, így a kampánylehetőségeket kibővítik és aktualizálják.

daset3

Fogós kérdés lehet, hogy az előző dobozokkal már rendelkezők melyikre ruházzanak be. Erre a Green Ronin egy érdekes megoldást talált ki: a Set 3 mindössze 2000 példányban fog megjelenni, valamint a régebbi dobozokból egészen biztosan nem lesz reprint.
Így könnyen lehet, hogy türelmesebb játékosok inkább kivárják a novembert – bár valószínűleg a 2000 darab így is gyorsan el fog fogyni.
A Dragon Age: Ultimate Edition tehát novemberben érkezik, jelenleg azonban még nem tudni, hogy milyen áron és, hogy dobozos, avagy egyetlen nagy könyvként.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához