LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

SW_EotE_FarHorizons- Itt egy hivatalos Star Wars: EotE – Far Horizons ismertető.

- Folytatódik a szemezgetés az új D&D Player’s Handbookjából. A Katona és a Remete hátterek oldala után egy D&D vonatkozású festményeket bemutató cikk is előkerült, melynek a végén a Warlock kaszt oldalai is felbukkannak a PHB-ból. Kess_Pathfinder_BrawlerHa ez nem lenne elég, Wizardék írtak egy összefoglaló cikket featekről is, és képként közzé tették közülük a Koscmai bunyós szakaszát a készülő könyvből. Aki esetleg a Starter Set mintakaraktereire vágyik, az most egy darab pdf letöltésével hozzájuthat mindhez.

Kess mutatja be a Pathfinder soron következő új kasztját, a Brawlert.

- A Pelgrane Press minden ENnie Díjra jelölt játékát (Hillfolk, Trail of Cthulhu, 13th Age stb.) most 20%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a DriveThruRPG-n. Ez az akció átfedésbe került a júliusi karácsonnyal, aminek keretében 2 nappal ugyan rövidebb ideig, de sokkal több kiadó termékére 25%-os leárazás vonatkozik.

Videojáték

- Megnyíltak Naxxramas kapui. A Hearthstone első kiegészítője immáron elérhető, és mostanra lecsengett már a kezdeti roham, szóval már játszani is lehet a játékkal. Az égi nekropolisz első, pókos szárnya ingyen elérhető, a továbbiakba 700 aranyért vagy néhány Euróért lehet majd belépni heti etapokban.

- 666 nap alatt készült 32 új pálya a Doom 2-höz, melyeket az eredeti pályák neveire alapozva építettek meg. A 18 pályatervező munkáját dicsérő D2INO nevű csomag letölthető innen.

- Az Assassin’s Creed Unity új előzetese nem csak a grafikában ígér next-gen életérzést:

- Megjelent a Trine Enchanted Edition, mely mindenkinek ingyen jár PC-n, aki birtokolja az eredeti játékot. A Trine 2 motorjával újraépített pályákat most már online játékostársakkal együtt is végigjátszhatjuk, és a pálya közben is el lehet menteni a játékot. Az eredeti Trine nem veszik el, aki azzal szeretne játszani, az továbbra is megteheti. A játék most 80%-os kedvezménnyel vihető a Steamen, és készült egy új videó is hozzá:

- Ha érdekel valakit egy kis Pillars of Eternity játékbemutató, az kattintson erre a linkre.

- Aki várja már a Risen 3 megjelenését, az jellemétől függően enyhítheti vagy felkorbácsolhatja vágyait az alábbi videóból megtekintésével, ami elég alaposan bemutatja, mire lehet majd számítani a játékban:

- A GOG elkötelezett támogatója lett a Linuxos játéknak. Az online üzletnek mostantól 50+ játéka Linxura is elérhető, ráadásul közülük nem egy most debütál ezen a platformon, szóval aki Pingvines pizsamában alszik, az mindenképpen nézzen szét odaát. Mivel a Linuxos listán szereplő játékok többsége most akciós, a Windows és a Mac platform tulajdonosoknak is érdemes lehet kattintani.

- A League of Legends Summoner’s Rift nevű pályája hamarosan felölti új formáját. Addig is itt egy látványos új videó, melyben megint összecsap két új csapat:

- A Humble Square Enix Bundle többek között olyan videojáték legendákat tartalmaz, mint a Thief, a Deus Ex a Daikatana illetve a Hitman. Az új szokás szerint most is három árkategóriára vannak osztva a játékok, ezúttal viszont mindegyikbe 5 játék került (illetve a középsőbe lehet, hogy több is bekerül a jövő héten). A csomag még bő 10 napig érhető el, addig lehet gondolkozni rajta.

Egyéb

- The Walking Dead és egyéb Skybound-féle képregények (pl. Invincible, Witch Doctor, Ghosted) várják új gazdájukat a Humble Bundle új, külön bejáratú képregénycsomagjában. Az TWD első három száma ingyen is elérhető, szóval aki eddig még nem lapozott bele ebbe a remek képregénybe, annak itt a ragyogó alkalom.

- A Történelmi Animációs Egyesület a mohácsi és a pákozdi csata után most elkészítette Nándorfehérvár ostromát is a Medieval II: Total War játék motorjával:

- Elindult a 2014-es ENnies szavazás. Július 30-ig itt lehet voksolni.

- Épp csak bejelentették az Assassin’s Creed Unityt, máris itt egy vonatkozó parkour videó Párizsból:

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához