LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

Read an RPG Book in Public Week- Szombat éjfélig tart az év második “Olvass nyilvános helyen szerepjáték könyvet hete“. A szerepjátékot népszerűsítő kampányhoz természetesen bárki csatlakozhat. Hajrá, hajrá! ;)

- Epidiah Ravachol írt egy kiértékelő cikket a Pay What You Want modellről a Vast & Starlit című nanojátékával kapcsolatban, melyet fél éve tett ilyen módon elérhetővé a DriveThruRPG-n.

- Lassan nyakunkon a Gen Con, ahol már kapható lesz az új D&D Player’s Handbook. Az infók addig is szivárognak tovább. A Sorcerer kasztot a The Escapist mutatta be a könyv tartalomjegyzékével egyetemben, a Bard oldalait pedig Brian Patterson prezentálta a d20 Monkey című webes képregénysorozatát megszakítva. A Paladin a WoTC Twitterén bukkant fel, míg a Barbár a Dungeon Bastard weboldalán. A kasztokról készült egy hivatalos összefoglaló cikk is.
A héten az új kiadás jegyében frissült a D&D weboldala is, amin megtekinthető egy Tyranny of Dragons videócska. Aki csak ez utóbbira kíváncsi, az itt helyben is megnézheti:

 

Videojáték

- Az Assassin’s Creed Unity legújabb CG videójában Arno végigrohan Párizs háztetőin, hogy megmentsen egy fontos személyt a nyaktilótól:

- Az Electronic Arts havidíjas programot hirdetett az Xbox One felhasználóknak. Havi $5-ért exkluzív akciók és az új játékokhoz való korai hozzáférés mellett korlátlan játéklehetőséget biztosítanak egy maréknyi játékhoz. A rendszer béta tesztje során ezek a játékok FIFA 14, a Madden NFL 25, a Peggle 2 és a Battlefield 4 lesznek.

- Íme a Call of Duty: Advanced Warfare legújabb előzetese, mely az egyjátékos sztorit árnyalja tovább:

- A Humble Square Enix Bundle-höz csatlakozott a The Last Remnant, a Just Cause és 2 további Hitman játék. Ezzel 20 játékra hízott a csomag tartalma, amivel ez lett az eddigi legnagyobb Humble Bundle.

- Megjelent a Crypt of the NecroDancer, ami egy olyan roguelike, amiben a zene ritmusára mozogva lehetünk sikeresek. Akár a saját mp3-ainkat is felhasználhatjuk a játékban:

Egyéb

- Harry Pottert felszarvazták! Horns előzetes:

- A Humble Bundle legújabb könyvcsomagjában Transformers képregények találhatók. A kezdő sorozat 48 számát akár $1-ért is el lehet vinni. Aki későbbi számokra is rá akarja tenni a kezét, annak kicsivel mélyebbre kell nyúlnia a zsebében.

- Íme a Hobbit filmtrilógia harmadik, The Battle of the Five Armies alcímű felvonásának az előzetese. Érdekes jelenetekre kell számítani:

- A Comic-Conról pottyant egy új Mad Max: Fury Road filmelőzetes is. Remélhetőleg nem az egész filmet láthatjuk itt két és fél percbe zanzásítva:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához