LFG.HU

strato
hírekCimkek

Szerepjáték

DnD_MM_RedDragon- Mivel a D&D Player’s Handbookhoz sokan már a jövő héten hozzáférhetnek a Gen Conon (sőt a Wizards Play Network boltjaiban elvileg már mától), a WoTC átnyergelt a Monster Manual oldalainak szivárogtatására. Az elsőn egy vörös sárkányt láthatunk.

- Aki részt kíván venni a D&D szervezett játékában, azaz az Adventurers League-ben, az ezen az oldalon mindent megtalált, amire ehhez szüksége lehet.

Lone Wolf- A Cubicle 7 elindította a Lone Wolf szerepjáték Kickstarterét, és a rajongók kevesebb, mint egy nap alatt bőven össze is dobták a kért összeget rá. Joe Dever azonos című játékkönyveinek idén van a 30. születésnapja. Ezt akarják megünnepelni egy szerepjáték kiadvánnyal, ami elől a jelek szerint elgördültek a financiális akadályok. Magnamund földjére 2015 májusában léphetnek majd a kalandozók.

Shardra a Pathfinder új sámán kasztjának az ikonikus alakja.

L5R Unexpected Alliances- A L5R Unexpected Alliances című kiegészítőjének 4. kiadása csak pdf formában fog megjelenni. Szokás szerint a CCG által formált hosszú történelemből emel ki kevésbé kidolgozott karaktereket, hogy megírja a történetüket és kiszínezze a hátterüket. A kiadvány most is rajongói munkák alapján készült.

- Az Evil Hat felújítva kiadná a szerepjátékok eddigi történelmét összefoglaló Designers & Dragons könyveket. A Kickstarteren gyűjtenek a projektre.

SIFRP Dragon's Hoard- A Green Ronin megújította a A Song of Ice and Fire licencét, és új szériát nyomott a kapcsolódó szerepjátékából. Ezek után nem nagy meglepetés, hogy egy új kalandot is kiadnak hozzá. A Dragon’s Hoard a maga 160 oldalával jó időre lekötheti a rajongókat.

- A No Salvation for Witches egy történelmi horror kaland Rafael Chandler tollából. A keményborítós,  64 színes oldalon prezentált történetet bárki beszerezheti az Indiegogón akár €1-ért. A kiadvány októberben fog elkészülni, a szállítási díjat természetesen a vásárló állja.

- Itt egy összefoglaló cikk a Chaosium újdonságairól, a weblap átalakulásáról, eBookok verziókról és nyomdára váró kiadványokról.

Videojáték

- A 2K Twitteren jelentette be, hogy a BioShockot kiadja iOS platformra is. Azóta kikerült egy bemutató videó is a portról:

- Woolfe: The Red Hood Diaries – Egy az American McGee’s Alice hangulatát idéző platformjáték, melyben Piroska bosszút áll… ha összejön rá a pénz a Kickstarteren.

- A Wing Commander 3: Heart of the Tiger most ingyen beszerezhető az Originen, a Steamen pedig a Broforce című játék a The Expendables film által ihletett standalone kistestvérét lehet bezsákolni.

Egyéb

WH40K Logan Grimnar- A Space Wolves űrgárdistáit vezető Logan Grimnar figurája a kiszivárgott képek alapján egy farkasok vontatta lebegőszánon fog legközelebb felbukkanni. A hír eléggé megosztotta a WH40K közösséget. Sokan Télapó korai eljöveteleként aposztrofálják a dolgot. :)

- A The Telegraphra felkerült egy képsorozat, ami különböző beosztású katonák felszerelését mutatja be 1066-tól napjainkig. Igazi csemege a hadviselés után kicsit is érdeklődők számára.

XCOM The Board Game- A következő XCOM játék táblás társasjáték formájában fog megjelenni a FFG gondozásában, melyhez egy mobil alkalmazásra is szükség lesz.

- Vin Diesel a Guardians of the Galaxy rajongói kérdezz-felelekjén kapott egy felkérést, hogy csatlakozzon egy D&D csapathoz.

- Úgy tűnik, hogy terjed a dice shameing. Mindenkinek vannak bűnös kockái. :) Ti mi miatt állítanátok pellengérre a tieiteket?

- Íme a Star Wars: Rebels animációs filmsorozat első részének néhány perce. Ebből mindenki eldöntheti, hogy nézője lesz-e a sorozatnak:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához